CumartesiMutlaka görün

Mutlaka görün

16.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

Pera Müzesi’nde 4 Mart 2018’e dek sürecek “Bana Bak!: “la Caixa” Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan Portreler ve Diğer Kurmacalar” sergisi portre sanatının örneklerinin özgün bir seçkisini sunuyor.

Mutlaka görün

Mutlaka görün

Haberin Devamı

Yüz yüze gelme zamanı

Pera Müzesi’nde 4 Mart 2018’e dek sürecek “Bana Bak!: “la Caixa” Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan Portreler ve Diğer Kurmacalar” sergisi portre sanatının örneklerinin özgün bir seçkisini sunuyor. Sergide Jean-Michel Basquiat, Marlene Dumas ve Gillian Wearing’in aralarında bulunduğu isimlerin çalışmaları bir araya gelirken portrenin sanat tarihindeki yerine de dikkat çekiliyor. Küratörlüğünü Nimfa Bisbe Molin’in üstlendiği sergide 22 sanatçının eserleri yer alıyor.

Mutlaka görün

Bitmeden yetişin

‘Loş Işık’ta bir sergi

Rüzgar Polat’ın ilk kişisel sergisi “Loş Işık”, Space Debris’de açıldı. Sanatçı sergi metninde belirtildiği üzere “Dış dünyaya kendilerini diledikleri gibi yansıtamayan bireylerin korkularını ve düş dünyalarında yitip gitmelerini resmediyor.” 1993 doğumlu genç sanatçının son dönem eserlerinden oluşacan sergi 6 Ocak 2018’e dek ziyaret edilebilir.

Haberin Devamı

Mutlaka görün

Taze açılıyor

Siyah beyaz fotoğraflar

Yusuf Sevinçli’nin Galerist’teki ilk kişisel sergisi “Oculus”, 27 Ocak 2018’e dek sürecek. Sergi, çoğunlukla Fransa ve Türkiye’de çekilmiş, siyah-beyaz analog fotoğraflardan oluşuyor. Oculus, karanlık bir iç mekana ışık girmesine olanak sağlayan yuvarlak delik anlamına geliyor. Sergi böylece ışığı bir konu olarak merkeze alıyor.