CumartesiAmerikan Tanrıları

Amerikan Tanrıları

03.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hugo, Nebula, Bram Stoker Ödülleri’nin olduğu pek çok alanda ismini duyuran “Amerikan Tanrıları”, yayımlanışının 10. yılı için özel bir baskıyla okurun karşısında.

Amerikan Tanrıları

AMERİKAN TANRILARI
Neil Gaiman
Çev: Niran Elçi / İthaki Yayınları / 32 TL
Hugo, Nebula, Bram Stoker Ödülleri’nin olduğu pek çok alanda ismini duyuran “Amerikan Tanrıları”, yayımlanışının 10. yılı için özel bir baskıyla okurun karşısında. Kitap sadece yeni önsöz ve sonsözle değil, metne yapılan eklemelerle de genişletildi. Neil Gaiman’ın hayal gücünü gözler önüne seren kitap pek çok eleştirmen tarafından başyapıt olarak nitelendiriliyor.

Haberin Devamı

KARANLIKTAN SONRA
Haruki Murakami
Çev: Ali Volkan Erdemir / Doğan Kitap / 16 TL
Haruki Murakami’nin romanı, bütün bir geceyi dışarıda geçirmek zorunda olan bir genç kızın hikayesinden mürekkep. Ancak iki aydır uyanmak istemeyen kardeşi de kitaba dahil oluyor.

KÖRLÜK
Jose Saramago
Çev: Işık Ergüden / Kırmızı Kedi Yayınları / 28 TL
Adı bilinmeyen bir ülkenin adı bilinmeyen bir kentinde, arabasında trafik lambalarını bekleyen bir adam ansızın kör olur. Adamın körlüğü tüm kente, hatta tüm ülkeye veba gibi yayılır...

HATA YAPMAMA İZİN VER
Jessica Lahey
Çev: Yavuz Fahir Zülfikar / Tuti Kitap / 22.5 TL
Eğitimci, yazar ve aynı zamanda TED Konuşmaları’nda sunumlarıyla tanınan Jessica Lahey, okul çağındaki çocukların ailelerini, fazla koruyucu olmama konusunda ikna ediyor.