CaddeYasemin Kay Allen: Paha biçilmez bir deneyim!

Yasemin Kay Allen: Paha biçilmez bir deneyim!

09.07.2024 - 17:06 | Son Güncellenme:

Murat Cemcir'le birlikte sahnelediği 'Büyük Aşıkların Sonuncusu' adlı oyunla ilk kez tiyatro deneyimi yaşayan Yasemin Kay Allen, "Seyirciye kendini teslim etmek muhteşem bir duyguymuş" açıklamasını yaptı.

Yasemin Kay Allen: Paha biçilmez bir deneyim

Yasemin Kay Allen, İstanbul Life dergisine röportaj verdi. Ünlü isim, romantik komedi türündeki Büyük Aşıkların Sonuncusu oyunu hakkında, "Paha biçilmez bir deneyim ve tatmin. Seyirciye kendini teslim etmek muhteşem bir duyguymuş. Hatalarınla, her şeyinle var olmak çok güzel bir his. Metindeki üç farklı kadın karakteri canlandırıyorum. Sahneye hakim oldukça zamanın yavaşladığını hissediyorsunuz. Sahnede olmak çok özgürleştirici" dedi.

Haberin Devamı

"ÖRNEK ALINASI BİR İNSAN"

Dijital platformda yayınlanan 'The Turkish Detective' adlı sekiz bölümlük polisiye dizide Haluk Bilginer’le kamera karşısına geçen güzel oyuncu, usta aktöre övgüler yağdırdı: Haluk Bey’in oyunculuk virtüözü olması yanı sıra set adabı, centilmenliği, zarifliği çok örnek alınası bir insan. Güler bir yüz ve ince kelimelerle iletişim kurulduğunda işin nasıl daha rahat geçtiğinin örneği.

Yasemin Kay Allen: Paha biçilmez bir deneyim

"EN DEĞER VERDİĞİM VEFA VE SAMİMİYET"

İlişkilerde önem verdiği özellikleri paylaşan Yasemin Kay Allen, "En değer verdiğim şey vefa ve samimiyet. En çok kızdığım şey ise hatalarını kabul edemeyen, özür dileyemeyen insanlar. Kendine ayna tutamayanlarla iletişim de kurulamıyor sonuçta" ifadelerini kullandı.

Yasemin Kay Allen: Paha biçilmez bir deneyim