CaddeWilma Elles: Alman disiplini var bende, şikayet etmeyi sevmem!

Wilma Elles: Alman disiplini var bende, şikayet etmeyi sevmem!

06.09.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yayınlandığı döneme damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, yeni filmi 'İllegal Aşk'ın galasına katıldı. Meslektaşlarının sürekli şikayetçi oldukları set saatleri ile ilgili olarak konuşan oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Wilma Elles: Alman disiplini var bende, şikayet etmeyi sevmem

Wilma Elles, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen ikizleri Milat ve Melodi'nin velayeti anneye verilmişti.

Haberin Devamı

Oyuncu, 16 Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile hayatını birleştirmişti. Alman oyuncu, 5 Ekim 2023'te ise Tiara Manolya adını verdiği kızını kucağına almıştı.

Wilma Elles: Alman disiplini var bende, şikayet etmeyi sevmem

"GİŞESİ BOL OLSUN"

Yönetmen koltuğunda Buğra Kekik’in oturduğu,yapımcılığını Zeki Sincar’ın üstendiği, başrolllerini Burak Sarımola, Eylül İlbey, Wilma Elles, Burak Alkaş ve Naci Taşdoğen’in paylaştığı romantik komedi 'İllegal Aşk' filminin galası Özdilek AVM’de gerçekleşti.

Wilma Elles: Alman disiplini var bende, şikayet etmeyi sevmem

Filmin oyuncularından Wilma Elles galaya eşi ve çocuklarıyla geldi. Güzel oyuncu film ile ilgili olarak, "Çok romantik ve keyifli bir film oldu. Gişesi bol olsun” şeklinde konuştu.

"İSMİMİ KENDİM SEÇTİM"

Kendi belgeseli çıkacağını söylerken belgeselde Türk yemeklerinden de bahsettiğini söyleyen ünlü isim, Türk vatandaşı olduktan sonra aldığı yeni ismi ‘Mücella’ hakkında da açıklama yaparak; "Alışmaya çalışıyorum. Bu ismi kendim seçtim. Çok seviyorum, nadir bir isim” dedi.

Haberin Devamı

Wilma Elles: Alman disiplini var bende, şikayet etmeyi sevmem

Meslektaşlarının sürekli şikayetçi oldukları set saatleri ile ilgili olarak konuşan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Yıllardır setlere çıkıyorum. Saat konusunda hiç bir zaman bekletmedim. Alman disiplini var bende, şikayet etmeyi sevmem. İşimi severek yapıyorum. Projede oynarken diğer oyuncuların şikayet etmesi beni rahatsız ediyor. Şükretmek lazım, binlerce kişinin hayal ettiği bir işi yapıyoruz.