CaddeWilma Elles, Türk vatandaşı oldu! 'İsmim Mücella'

Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu! 'İsmim Mücella'

21.08.2024 - 08:25 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yayınlandığı döneme damga vuran dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, sunuculuk yaptığı bir etkinlikte Türk vatandaşı olduğunu açıklayarak; "İsmim Mücella oldu. Aslında söylemeyi hiç düşünmüyordum" dedi.

Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu İsmim Mücella

Wilma Elles, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen ikizleri Milat ve Melodi'nin velayeti anneye verilmişti.

Haberin Devamı

İKİNCİ KEZ NİKAH MASASINA OTURDU

Oyuncu, 16 Aralık 2022'de Avukat Mehmet Şah Çelik ile hayatını birleştirmişti. Alman oyuncu, geçtiğimiz sene ise müjdeli haberi vererek, hamile olduğunu duyurmuştu.

Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu İsmim Mücella

Doğum için Amerika'ya giden Wilma Elles, 5 Ekim'de Instagram hesabından nazar boncuğu ve kalp emojileriyle birlikte yaptığı paylaşım ile kızını kucağına aldığını duyurmuştu. Ailesi ve yeni doğan bebeğiyle çekilen pozlarını yayınlayan oyuncu, "Tiara Manolya, 5.10.2023. Rüyalar gerçekleştiğinde... Çok şükür" mesajını yazmıştı.

Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu İsmim Mücella

AİLESİ YALNIZ BIRAKMADI

Mutlu evliliği devam eden ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gün 16. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri'de sunucu olarak görev yaptı. Eşi Mehmet Şah Çelik, oğlu Milat Göğüş, kızı Melodi Göğüş ve Küçük kızı Manolya Çelik de ünlü ismi yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu İsmim Mücella

"KİMSENİN HABERİ OLMAYACAKTI"

Elles ailesi ile toplu fotoğraf çektirirken Türk vatandaşı olduğunu ve isminin de Mücella olduğunu ağzından kaçırdı. Elles, şu ifadeleri kullandı:

İsmim Mücella oldu. Aslında söylemeyi hiç düşünmüyordum, kimsenin haberi olmayacaktı; size özel oldu. Dikkatinizi çeken bir şey var mı? Hepimizin isimlerinin baş harfi M ile başlıyor. inanılmaz bir tesadüf değil mi? Ailemi çok seviyorum. Bu akşam beni yalnız bırakmak istemediler, iyi ki geldiler.

Wilma Elles, Türk vatandaşı oldu İsmim Mücella