CaddeÜçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı! Cardi B'den karnı burnunda poz

Üçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı! Cardi B'den karnı burnunda poz

22.08.2024 - 11:56 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü rapçi Cardi B ve Offset geçtiğimiz günlerde ayrılacaklarını duyurmuştu. Üçüncü kez hamile olan Cardi B, sosyal medya hesabından karnı burnunda verdiği pozunu sevenlerinin beğenisine sundu.

Üçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı Cardi Bden karnı burnunda poz

Tam adı Belcalis Marlenis Almánzar Cephus olan ABD'li rapçi Cardi B, 2017’de meslektaşı Offset ile dünyaevine girmişti. İkilinin Kulture adını verdikleri bir kızları olmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü çift, 2020'de boşanmaya karar vermiş; ancak ayrılığa fazla dayanamayıp tekrar bir araya gelmiş ve 2021'de ikinci çocukları Wave'i kucaklarına almıştı.

ÜÇÜNCÜYE HAMİLEYKEN BOŞANIYOR

Dava açtığı ortaya çıkan Cardi B., ayrılık kararıyla konuşulurken bir de hamile olduğunu duyurdu. Belirginleşen karnıyla pozlar veren Cardi B. şu ifadeleri kullandı:

Her sonla birlikte yeni bir başlangıç gelir! Bu mevsimi seninle paylaştığım için çok minnettarım, bana daha fazla sevgi, daha fazla hayat getirdin ve en önemlisi gücümü yeniledin!Bana her şeye sahip olabileceğimi hatırlattın! Bana hayat, aşk ve tutkum arasında asla seçim yapmak zorunda olmadığımı hatırlattın! Seni çok seviyorum ve başarmama yardım ettiğin, beni yapmaya zorladığın şeye tanık olmanı sabırsızlıkla bekliyorum! Hayatın iniş çıkışlarıyla başa çıkmak ve pes etmek çok daha kolay, ama sen, kardeşin ve kız kardeşin bana neden bunları aşmaya değer olduğunu gösterdiniz!

YENİ PAYLAŞIMLAR GELDİ

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hamile olduğunu duyuran 31 yaşındaki şarkıcıdan yeni paylaşımlar geldi.

Instagram hesabından peş peşe karnı burnunda karelerini takipçileriyle paylaşan Cardi B., iyice büyüyen karnıyla dikkat çekti.

Üçüncü kez hamile olduğunu açıklamıştı Cardi Bden karnı burnunda poz