CaddeSoy ismi şartı

Soy ismi şartı

17.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında 2013 yılından beri devam eden boşanma davası dün sonuçlandı.

Soy ismi şartı

Feryal Gülman ile Kemal Gülman, arasında süren dokuz yıllık boşanma davası dün Çağlayan Adliyesi’nde sonuçlandı. İkilinin aralarındaki tazminat davası ise devam ediyor. Feryal Gülman’ın 30 milyon TL maddi, 30 milyon TL manevi tazminat talebini çok bulan mahkeme, davayı ilerleyen günlere erteledi.
Yargıtay, ikilinin çocukları Aslan’ın yaşının reşit ve kira gelirinin fazla olması nedeniyle, tazminatı bir sonraki duruşmada karara bağlayacak. Mahkeme, Kemal Gülman’ın isteği üzerine ise, eski eşinin soy ismini kullanmaması talebini kabul etti. Feryal Gülman, karar ve boşanma sonrası artık kızlık soy ismi Sarımuratoğlu’nu kullanacak.

KEŞFETYENİ
Mert Demir imaj değişikliğine gitti! Sosyal medyada olay oldu
Mert Demir imaj değişikliğine gitti! Sosyal medyada olay oldu

Cadde | 06.04.2025 - 11:07

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen, uzun zamandır sessizliğini koruyan Mert Demir imaj değişikliğine gitti.