CaddeSet başlamadan önce baş başa tatil! Ceren Karakoç eşini öpmelere doyamadı

Set başlamadan önce baş başa tatil! Ceren Karakoç eşini öpmelere doyamadı

27.08.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde canlandırdığı 'Nursema' karakteriyle bu yılın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ceren Karakoç, eşi Osman Karakoç ile birlikte Çeşme tatilinde görüntülendi.

Set başlamadan önce baş başa tatil Ceren Karakoç eşini öpmelere doyamadı

Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nursema karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Ceren Karakoç, geçtiğimiz aylarda İbrahim Selim'in programına katılmış ve 'aldatma' itirafında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Sunucunun 'Halen daha utanarak anlattığın bir ergenlik anın var mıdır?' sorusuna ünlü isim şoke eden bir yanıt vermişti.

"ÇOK UTANIRIM BUNDAN"

Şöyle bir sevgili anım var. Benim bir sevgilim vardı. Aramız çok da iyi gitmiyordu. İşte o sevgilim varken başka bir sevgilim oldu. Aynı anda oldu. O akşam ikisinin de radyo programına katılıp, bana şarkı armağan edesi tuttu. O dönemlerde çok vardı. İşte atıyorum Burak'tan canı sevgilisine falan... Direkt Ceren Yalazoğlu'na deyince sonra bu durum ortaya çıktı. İkisi de aynı radyo programını dinliyor. Evet, çok utanırım bundan... Çocuktan ayrılsana diğeriyle beraber olacaksan.

ÇİFTE KUMRULAR

"Kızılcık Şerbeti" dizisindeki karakteriyle bu yılın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Ceren Karakoç, eşi Osman Karakoç ile birlikte Çeşme tatilinde görüntülendi. Alaçatı’da bir beach'e giden oyuncu çift, denize girerken aşk dolu halleriyle dikkat çektiler.

Set başlamadan önce baş başa tatil Ceren Karakoç eşini öpmelere doyamadı

TADINI ÇIKARDILAR

Suda ilerlerken eşine arkadan sarılarak sırtından birkaç kez öpen Ceren, baş başa geçirdikleri zamanın tadını çıkardı. Her ikisi de güneş gözlüğüyle suya giren Karakoç çifti, İstanbul’daki dizi çekimleri öncesi iyice dinlenip enerji depoladı.

Set başlamadan önce baş başa tatil Ceren Karakoç eşini öpmelere doyamadı

Yazarlar