Cadde Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'in konserine gitti! Paylaşımı dikkat çekti

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'in konserine gitti! Paylaşımı dikkat çekti

26.06.2024 - 10:12 | Son Güncellenme:

Son dönemin beğenilen ve takip edilen ünlü şarkıcısı Mert Demir, Harbiye Açıkhava'da konser verdi. Serenay Sarıkaya bu özel günde sevgilisini yalnız bırakmadı. Demir'in resminin olduğu bir t-shirt giyen ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demirin konserine gitti Paylaşımı dikkat çekti

Gösteri dünyasının popüler ismi Serenay Sarıkaya geçtiğimiz aylarda şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sarıkaya ve Demir son olarak Kandilli'de sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Aşklarına 'Reklam ilişkisi' denilen çift, son olarak dudak dudağa objektiflere yakalanmıştı.

"BEN BÖYLE YAŞAMIYORUM"

Şarkıcı Mert Demir ile birlikteliğinin reklam amaçlı olduğu iddialarına yönelik: 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı ya? Gerçek hayatta böyle şeyler var mı? Bana inanması çok güç geliyor, insanların buna inanması da bana çok tuhaf geliyor. Bunlar gerçek hayatta yok ya, ben böyle yaşamıyorum.' demişti.

AŞIK SERENAY

Haklarında sık sık reklam ilişkisi dedikoduları çıkan çiftten Sarıkaya, dün gerçekleşen konserde Mert Demir'i yalnız bırakmadı ve aşkını herkese ilan etti.

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demirin konserine gitti Paylaşımı dikkat çekti

"GÖZLERİME BAK"

Mert Demir, konserine gelen ve çılgınca eğlenen sevgilisi Sarıkaya'nın gözlerinin içine bakarak "Gözlerime Bak" şarkısını söyledi. Kendinden geçerek şarkılara eşlik eden ünlü oyuncu "O tişört benim" dediği tişörtle birlikte katıldı konsere, sahnedeki sevgilisiyle de poz vermeden edemedi!

Haberin Devamı

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demirin konserine gitti Paylaşımı dikkat çekti