CaddeSelen Görgüzel kaza geçirdi! 'Verilmiş sadakam varmış'

Selen Görgüzel kaza geçirdi! 'Verilmiş sadakam varmış'

20.08.2024 - 14:07 | Son Güncellenme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, kaza geçirdiğini duyurdu. Ünlü ismin, ayağındaki bandaj ve gözündeki morluk dikkat çekti.

Selen Görgüzel kaza geçirdi Verilmiş sadakam varmış

2014 yılında Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan ve 2022'de evliliğini sonlandıran Selen Görgüzel, magazin gündeminde sıklıkla adından söz ettirmeyi başarıyor.

Haberin Devamı

Aktif kullandığı Instagram hesabında yaptığı iddialı paylaşımların yanında açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken isimden bu sefer kötü haber geldi.

KAZA GEÇİRDİĞİNİ DUYURDU

Sık sık magazin gündemine konu olan isim, bu sefer sosyal medya hesabından kaza geçirdiğini duyurdu. Görgüzel'in ayağındaki bandaj ve gözündeki morluk dikkat çekti.

"KÖTÜ BİR KAZA ATLATTIM"

Şarkıcı, paylaşımına şu notu düştü:

Nazarını sevdiklerim ne göz varmış yahu sizde. Cumartesi gecesi evet kötü bir kaza atlattım malum kaza bela ayıymış benimde verilmiş sadakam varmış. Allah korudu çok şükür. Hatırlamak bile istemiyorum o yüzden detaya girmeyeceğim, unuttum gitti. Önümüze, işimize bakmaya devam. Arayan soran dostlar arkadaşlar sağ olun var olun. İyi ki varsınız.

Selen Görgüzel kaza geçirdi Verilmiş sadakam varmış

Yazarlar