CaddeReklam aşkı deniyordu! Taylor Swift ve Travis Kelce'den iddialara inat mutluluk pozları

Reklam aşkı deniyordu! Taylor Swift ve Travis Kelce'den iddialara inat mutluluk pozları

09.09.2024 - 11:11 | Son Güncellenme:

Rekorları ve başarılarıyla adından söz ettiren şarkıcı Taylor Swift, bir süredir Travis Kelce ile aşk yaşıyordu. Ortaya çıkan belgelerden sonra ikilinin 'reklam aşkı' yaşadığı iddia edilmişti. Çift, geçtiğimiz gün New York'ta düzenlenen US Open'ın finalinde objektiflere yansıdı.

Reklam aşkı deniyordu Taylor Swift ve Travis Kelceden iddialara inat mutluluk pozları

Ünlü şarkıcı Taylor Swift ile Amerikan futbol yıldızı Travis Kelce'nin sürpriz aşkı, magazin gündeminin en çok konuşulanları arasında yer almıştı.

Haberin Devamı

Dünya çapında milyonlarca hayranı olan Swift ile Kelce'nin ilişkisi, hakkında geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir iddia ortaya atılmıştı.

Reddit'te paylaşılan ve bir halkla ilişkiler şirketinin logosunu taşıyan bir belgede, ikilinin reklam aşkı yaşadığına dair ifadeler yer almıştı.

AYRILIK TARİHLERİ 28 EYLÜL!

Daily Mail'in haberine göre; Los Angeles merkezli firma Full Scope tarafından hazırlanan antetli kağıtta Swift ile Kelce'nin ayrılık tarihi yer aldı.

Belgede; Swift ile Kelce 28 Eylül 2024 tarihinde ayrılacağı yazıldı. Basın danışmanları, 'nazik, saygılı ve karşılıklı saygıya vurgu yapan' cümleler kurarak ünlü çiftin ilişkisinin bitmesiyle ilgili açıklama yapacak ve ayrılık duyurusunda aşağı yukarı şu ifadeler kullanılacaktı:

Haberin Devamı

Travis ve Taylor, dikkatli bir değerlendirmeden sonra yollarını ayırmaya karar verdiler. İkisi de birbirlerinin özel hayatına değer veriyor ve bu süreçte gizliliğe saygı göstermenizi takdir ediyorlar. Her ikisi de kariyerlerine ve kişisel gelişimlerine bağlıdırlar. Arkadaş olarak kalırlar ve birbirlerine en iyisini diliyorlar.

Bu açıklama, tüm büyük basın kuruluşlarına gönderilecekti.

AŞK DOLU ANLAR

Kelce'nin temsilcileri ise belgenin internette yayılmasının ardından, çiftin bu ayın sonunda ayrılmayı planladıkları yönündeki iddiaları reddetti. Swift ve Kelce ise çıkan haberlere inat, New York'ta düzenlenen ABD Açık finalinde aşk dolu bir gösteri sergiledi.

Reklam aşkı deniyordu Taylor Swift ve Travis Kelceden iddialara inat mutluluk pozları

RESMİ AÇIKLAMA GELEBİLİR

Daily Mail'e göre bu ayın sonuna doğru çiftin haklarında çıkan iddiaların netliğe kavuşmasını sağlamak için resmi bir açıklama planlıyor.

Reklam aşkı deniyordu Taylor Swift ve Travis Kelceden iddialara inat mutluluk pozları

Yazarlar