CaddeNilüfer: En az 10 yıl daha sahnelerdeyim!

Nilüfer: En az 10 yıl daha sahnelerdeyim!

30.07.2024 - 07:41 | Son Güncellenme:

Müzik kariyerindeki 50'nci yılını yaşayan Nilüfer, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda unutulmaz bir konsere imza attı. Yaz turnesi kapsamında İstanbul'da sahne alan sanatçı, hit parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Nilüfer: En az 10 yıl daha sahnelerdeyim

Harbiye Açıkhava'yı dolduran sevenlerine yaklaşık üç saat boyunca müzik dolu bir gece yaşatan Nilüfer, hemen hemen her şarkısında kendisine eşlik eden binlerce hayranına teşekkür etti.

Haberin Devamı

Yaşamayı çok sevdiğini belirten sanatçı, “Bir yıl sonra 70 yaşıma gireceğim. Allah izin verirse en az 10 yıl daha sahnelerde sizlerle birlikte olmak istiyorum” dedi.

Nilüfer: En az 10 yıl daha sahnelerdeyim

"KAYAHAN İÇİN KOCAMAN BİR ALKIŞ İSTİYORUM"

'Acıkmışım Sevgine' şarkısını seslendiren Nilüfer, yakın dostu Kayahan’ı şu sözlerle andı:

Onun hayatındaki en önemli şey müzikti. Bizlere bu eşsiz şarkıları bıraktı. Onun için kocaman bir alkış istiyorum, umarım hissediyordur.

Nilüfer: En az 10 yıl daha sahnelerdeyim

"KALBİM KÜT KÜT ATIYOR"

"Sesi güzel olan var mı?" diyerek seyircisine seslenen sanatçı, sahneye davet ettiği iki seyircisiyle beraber 'Es Deli Rüzgar' ve 'Son Arzum' şarkılarını seslendirdi.

Nilüfer: En az 10 yıl daha sahnelerdeyim

Usta sanatçı, “Dile kolay 52 yıldır sahnedeyim, yine de aynı heyecanı duyuyorum. Kalbim küt küt atıyor ama ‘onlar benim dostlarım, onlar beni bilir’ diyerek kendimi sakinleştiriyorum. Sahnede bu alkışları ve sevgiyi gördükten sonra heyecan yerini başka bir şeye bırakıyor. İyi ki varsınız" sözleriyle duygularını paylaştı.