CaddeMasterChef'te yedinci haftanın son eleme adayı belli oldu

MasterChef'te yedinci haftanın son eleme adayı belli oldu

21.09.2024 - 23:18 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada eleme potası dışındaki yarışmacılar potaya girmemek için mücadele etti. İlk etapta yarışmacılardan 'Tulumba' tatlısı istendi. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

MasterChefte yedinci haftanın son eleme adayı belli oldu

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Kırmızı Takım'dan bazı yarışmacılar Erim'in kaptanlığın yetersiz olduğunu düşünüyor. Bera da, tezgahın temiz yemek yapılamayacak kadar pis olmasında kaptanın takımındaki yarışmacıları uyarması gerektiğini söyledi. Erim de, birkaç farklı yerde takıma destekte bulunduğunu Bera'nın eleştirilerinin haksız olduğunu söyledi. Son eleme adayı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

MasterChefte yedinci haftanın son eleme adayı belli oldu

Kırmızı Takım kaptanı Erim, "İsim yazma konusuna geldiğimizde hak ettiğimi düşünüyorum. Gemiyi en son kaptan terk eder. Ben bunu daha önce bekledim arkadaşlarımdan ama onlar en son gün beni yazmayı tercih ettiler. Bera'nın dediklerinin hiçbirine katılmıyorum. 10 kişi 3 tezgahta yemek yapmaya çalışırken ben kontrol etmeye çalışıp aynı zamanda sürekli etrafı topladım. Buna bütün arkadaşlarım şahit. Bir kişi aksini söyleyemez." dedi.

MasterChefte yedinci haftanın son eleme adayı belli oldu

Bera takımıyla ilgili yaptığı eleştirilerle alakalı, "Benim yaptığım eleştiriler kaptanın herhangi bir kaptanlık vasfına doğrudan eleştiri değildi. Erim kendine kişisel olarak algıladı ben takım olarak konuştum. Burada da bu düzeni sağlaması gereken kaptandır, sen bu düzeni sağlayamadın dedim sadece. Yemek yapılamayacak gibisiyle çalışacak ortam kaptanın orada müdahale edip şurayı topla sonra devam et demesi gerekiyordu. Ben gerçekten Mavi Takım'ı kıskandım bu oyunu oynarken" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MasterChefte yedinci haftanın son eleme adayı belli oldu

ELEME ADAYI

Yarışmacılardan ilk turda Tulumba tatlısı istendi. İkinci turda yarışmacılara bamya verilerek yaratıcılık tabağı beklendi. İkinci turda en kötü yemeği yapan Muratcan yedinci eleme adayı oldu.