CaddeMabel Matiz konserinde Edis sürprizi! 'Kısmet bugüneymiş'

Mabel Matiz konserinde Edis sürprizi! 'Kısmet bugüneymiş'

06.09.2024 - 11:56 | Son Güncellenme:

Mabel Matiz, dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı. Konuklarına müzik ziyafeti sunan sanatçı, ünlü popçu Edis Görgülü'yü sahneye davet edip, 'Numaracı' ve 'Vay' parçalarında düet yaptı.

Mabel Matiz konserinde Edis sürprizi Kısmet bugüneymiş

Hayranlarıyla her konserinde sohbet eden Mabel Matiz, “Harbiye’de bu yıl iki kez buluştuk sizinle. Bugün de eylül ve ekim ayında vereceğimiz 6 günlük Harbiye Açıkhava konserlerimizin ilk günü. Benim için Harbiye konserlerinin çok farklı bir yeri var. Sizlerle birlikte bu sahnede şarkılarımızı hep bir ağızdan seslendirdiğim için çok mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

'Sarmaşık', 'Fırtınadayım', 'Fan', 'Müphem', 'Düldül' ve 'İki Satır Yara' gibi eserlerini sevenleriyle birlikte seslendiren sanatçı, tüm şarkılarına kendisine koro halinde eşlik eden dinleyicilerine teşekkür etti.

Mabel Matiz konserinde Edis sürprizi Kısmet bugüneymiş

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Mabel Matiz, konserinin ikinci bölümünde meslektaşı Edis’i sahneye davet etti. 'Numaracı' ve 'Vay' şarkısında düet yapan ikili, sahne performansları, dansları ve enerjileriyle dakikalarca ayakta alkışlandı.

Mabel Matiz konserinde Edis sürprizi Kısmet bugüneymiş

"UZUN SÜREDİR BÖYLE BİR ŞEY PLANLIYORDUK"

Ünlü popçuya davetini kabul ettiği için teşekkür eden Mabel Matiz, “Birlikte sahnede olduğumuz için çok mutluyum. İlk kez birlikte şarkı söylüyoruz. Bu gece beni çok mutlu ve onore ettin” dedi. Edis ise "Ben de sizin gibi bir Mabel Matiz hayranıyım, kendisini ve şarkılarını çok seviyorum. Uzun süredir hep böyle bir şey planlanıyorduk, kısmet bugüneymiş" açıklamasını yaptı.

Mabel Matiz konserinde Edis sürprizi Kısmet bugüneymiş