CaddeAnne ve babasının 40 yıllık evliliği bitti! Edis'ten ilk açıklama

Anne ve babasının 40 yıllık evliliği bitti! Edis'ten ilk açıklama

04.09.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Türkiye'nin popüler şarkıcılarından Edis'in 'in annesi Sevil Görgülü, sosyal medya hesabından 40 yıllık eşi Ayhan Görgülü'den boşandığını açıklamıştı. Sürpriz ayrılığın ardından Edis'ten ilk açıklama geldi.

Anne ve babasının 40 yıllık evliliği bitti Edisten ilk açıklama

Edis'in annesi Sevil Görgülü, geçtiğimiz günlerde eşi Ayhan Görgülü ile 40 yıllık evliliklerini sonlandırdıklarını açıklamıştı.

Haberin Devamı

"HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN"

Eşiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşan Sevil Görgülü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı:

Sevgili arkadaşlarım ve değerli takipçilerim, hayatta her şey planladığımız gibi olmuyor ve bazen önemli kararlar almak zorunda kalıyoruz. Ayhan Görgülü ile olan 40 yıllık evliliğimizi anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunmaktayız. Herkesin yolu açık olsun.

İLK AÇIKLAMA

Şarkıcı Edis, önceki gece Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Edis, önceki gün annesi ve babasının 40 yıllık evliliğini noktalaması hakkında ilk kez konuştu.

Anne ve babasının 40 yıllık evliliği bitti Edisten ilk açıklama

"ÖYLE BİR KARAR ALMIŞLAR"

Ünlü şarkıcı konuyla ilgili şu şekilde konuştu: "Benim için değişen bir şey yok. Birisi annem birisi babam. Onlar yetişkin insanlar. Öyle bir karar almışlar, yapacak bir şey yok." 

Şarkıcı daha sonra oradan ayrıldı.

Anne ve babasının 40 yıllık evliliği bitti Edisten ilk açıklama

Yazarlar