CaddeKanser tedavisi gören Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı! Alkışlarla karşılandı

Kanser tedavisi gören Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı! Alkışlarla karşılandı

14.07.2024 - 17:19 | Son Güncellenme:

Kanser tedavisi nedeniyle sosyal yaşamdan uzak durmak zorunda kalan Kate Middleton, Wimbledon Tenis Turnuvası finaline katılım gösterdi. Prenses, alkışlarla karşılandı.

Kanser tedavisi gören Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı Alkışlarla karşılandı

Derleyen: Melis Göroğulları / Milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Galler Prensesi William'ın (41) eşi Galler Prensesi Kate Middleton'un (42), geçtiğimiz aylarda kanser olduğu ortaya çıkmıştı. Video yayınlayarak açıklama yapan Kate, kansere yakalandığını duyurmuştu.

Kate Middleton'un kanser olduğunu açıklamasının üzerinden neredeyse iki ay geçti ve o tarihten bu yana Galler Prensesi'nden herhangi bir haber alınamadı.

"UMUDUNUZU KAYBETMEYİN"

Kate Middleton, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullanmıştı:

Benimle çok iyi ilgilenen harika bir sağlık ekibim vardı ve bunun için çok minnettarım. O sırada kanser olmadığım düşünülüyordu. Ameliyat başarılı geçti. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanserin mevcut olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım. William ve ben ailemizin iyiliği için bunu özel tutmak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Şu anda, hayatları kanserden etkilenen herkesi de düşünüyorum. Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya olan herkes için lütfen inancınızı ya da umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz.

İKİNCİ KEZ KAMUOYUNUN KARŞISINA ÇIKTI

Galler Prensesi, kanser hastası olduğunu açıklamasının ardından ikinci kez kamuoyunun karşısına çıktı. Sevilen isim, ayakta alkışlandı.

Wimbledon erkekler finali için All England Club'a gelen Kate Middleton finalin başlamasından yaklaşık yarım saat önce, güneybatı Londra'daki çim kort Grand Slam turnuvasının yapılacağı yere bir motorlu kortejle ulaştı.

Haberin Devamı

Kanser tedavisi gören Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı Alkışlarla karşılandı

PRENS WILLIAM YOKTU

Middleton, Wimbledon'ın resmi renklerinden biri olan mor bir elbise giymeyi tercih etti. Prenses, Mart ayında kanser olduğunu açıklamasının ardından sadece Kral Charles III için düzenlenen doğum günü geçit törenine katılmıştı. Kate, ikinci kez kamuoyunun karşısına çıktı.

Dış basında yer alan haberlere göre Prens William ise Almanya'daki erkekler futbol Avrupa Şampiyonası finalinde İngiltere'nin İspanya ile karşılaşmasını izlemeye gitti.

Kanser tedavisi gören Kate Middleton aylar sonra ortaya çıktı Alkışlarla karşılandı