CaddeHasan Can Kaya: 'Babam görmedi' diye çok kafaya takıyordum!

Hasan Can Kaya: 'Babam görmedi' diye çok kafaya takıyordum!

04.03.2023 - 09:14 | Son Güncellenme:

'Konuşanlar' programıyla şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan’ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' serisine konuk oldu. 33 yaşındaki komedyen, kanserden hayatını kaybeden babasının hastalık sürecinde senaristlik işini bıraktığını, babasının başarısına tanık olamadığı için çok üzüldüğünü söyledi.

Hasan Can Kaya: Babam görmedi diye çok kafaya takıyordum

Hasan Can Kaya, “Babamın hastalık sürecinde psikolojik olarak down oldum (düştüm). Evden çıkmadım, herkesin çok konforlu olarak gördüğü senaristlik işimi bıraktım. ‘Ben artık mutsuz olduğum işi yapmak istemiyorum’ dedim. Evde babamla vakit geçirdim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"GÖSTERİLERİ HAFTADA DÖRT GÜNE ÇIKARDIM"

Ünlü komedyen, "Rutubetli bir evimiz vardı. Oksijen aletiyle babam salonda, kanepede. Yanında duruyordum. Geriye kalan vakitte mizahtan hayatımı kazanmaya çalışıyordum. Leman Kültür’de stand-up yapıyordum. Babamı kaybettikten sonra kendimi o Leman’daki küçük serüvenime adadım. Haftada dört güne çıkardım gösterileri” ifadelerini kullandı.

Hasan Can Kaya: Babam görmedi diye çok kafaya takıyordum

"BABAMI BAZEN RÜYAMDA GÖRÜYORUM"

Son dönemde adından sıkça söz ettiren Kaya, "Çok iyi idman yaptım doğaçlamada. Dolayısıyla ‘Konuşanlar’ bana tatil gibi geldi. 'Babam görmedi' diye çok kafaya takıyordum. Ona şunu ‘Al, iş yap’, ‘Ticaret yapmak istiyordun, al ticaret yap’ demek isterdim. Bazen rüyamda görüyorum, bir kıyak yaparken. Mekânı cennet olsun. Şunu da düşünüyorum; annem de göremeyebilirdi. Delirirdim o zaman. Çünkü annem daha çok çekti. Ablam da kanseri atlattı, şükürler olsun iyi şimdi, emekli ettim onu. İkisini şımartıyorum şimdi" şeklinde konuştu.