CaddeHaftanın mekanları...

Haftanın mekanları...

12.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Haftanın mekanları...

Sercan Kısmet - Şişli’de açıldı

Haberin Devamı

Wish More Hotel Grubu’nun ikinci oteli olan Wish More Hotel Şişli, kapılarını misafirlerine açtı. İstanbul’un kalbi Şişli’de yer alan yeni otelde, sanat eserleri, fonksiyonel ve lüks oda seçenekleri, leziz yemekler ve eşsiz deneyimler misafirleri bekliyor. Otelde, Uzak Doğulu terapistler eşliğinde Doğu ve Batı prensiplerini uzlaştıran bütünsel bakım ritüelleriyle modern bir SPA alanı yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Dünya mutfağı

Ege’nin en güzel koylarından birinde konumlanan Pine Bay, bitmeyen yaz günlerinde tatilin keyfini çıkarmak isteyen misafirlerine, eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Her şey dahil konseptle hizmet veren otelde, usta şeflerin imzasıyla sunulan dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı açık büfenin yanı sıra toplam yedi farklı alakart restoran seçeneği de mevcut.

Haberin Devamı

Haftanın mekanları...

Eşsiz tatlar

Kadıköy’de yer alan Ercan Döner, lezzetli ürünleriyle fark yaratmaya başladı. 10 ay önce hizmet vermeye başlayan mekanda, döner eti günde iki kez asılırken, taş fırından çıkan ekmekle taze ürünler sunuluyor. Ayrıca buz gibi manda yoğurtlu açık ayran da öne çıkanlar arasında yer alıyor.

Haftanın mekanları...

Ürünler günlük geliyor

Bodrum Bitez’deki Satır’da Dürüm, ‘Bodrum’a kebap kültürünü getirmeye geldik’ sloganıyla misafirlerini karşılıyor. Kebaplar, tamamen zırh kıymasıyla yapılırken, ürünler günlük getiriliyor. Ünlü isimlerin de uğrak yeri olan mekanın işletmeciliğini Didem Carus yaparken, şefliğini ise Azad Filiz üstleniyor.

Haftanın mekanları...

Unutulmaz lezzetler

Antalya Side’de yer alan Miramare Beach Hotel, ultra her şey dahil hizmetleriyle konuklarına unutulmaz bir tatil sunuyor. Yaklaşık bin palmiyenin süslediği otel, restoranları ve menüsündeki lezzetlerle de öne çıkıyor. Ana restorana ek olarak eşsiz tatlar deneyimleyebileceğiniz Sole Mare, Olive ve Pascha adlı alakart restoranları bulunuyor.

Haftanın mekanları...