20.11.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:
SERCAN KISMET
SERCAN KISMET
Alternatif eğlenceli
Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, yeni yılı görkemli atmosferinde unutulmaz yılbaşı eğlenceleriyle karşılıyor. Yüksek tavanlı ferah odalarda konaklama, Toro Latin Gastro Bar veya Avlu Restaurant’da yılbaşı gala yemeği ve after parti eğlencelerine ek olarak, yeni günün ilk brunch’ı ve Six Senses SPA deneyimleri misafirleri bekliyor.
Kış menüsü
Özsüt, bu kış içinizi ısıtacak yepyeni lezzetlerle geliyor. Markanın menüsünde kestaneli magnolia ve balkabaklı bardak pasta gibi kışa özel tatlar yer alıyor. Özsüt’te yer fıstıklı çikolatalı, korokanlı, ananas bademli, meyveli, çikolatalı ve sakızlı markiz bardak pasta çeşitleri ise kış boyunca pastaseverleri cezbedecek.
Lezzet şöleni
Anadolu Yakası’ndaki Ken Sushi&More, yepyeni menüsü ve şık dekorasyonuyla Suadiye’deki yeni yerinde misafirlerini ağırlamaya başladı. Executive Chef Aras Serkek’in özel olarak hazırladığı menü, misafirlere üst düzey bir lezzet şöleni deneyimi sunuyor.
Özel deneyim
Aralık ayı boyunca yılbaşı ruhunu yaşayan Fransız konseptli La Pierre, Arnavutköy sokaklarını caz müzikle lezzetlendirecek. Unutulmuş pastane sıcaklığını, şık ve kucaklayıcı bir anlayışla sunan mekan, yılbaşı sürprizleriyle de müdavimlerine özel deneyimler yaşatacak.
Balık seçenekleri
Saca Marin Kalamış, geniş balık seçenekleri, nefis mezeleri ve hizmet kalitesiyle misafirlerini ağırlıyor. Mekanda, lüfer, kalkan, tekir, barbun, yayın ve palamutun farklı balık seçenekleri yer alıyor.
Suadiye’de açıldı
Ali Ocakbaşı, Anadolu Yakası’ndaki ilk şubesiyle Suadiye’de açıldı. Adalar manzarası olan mekanda, kebabın vazgeçilmez eşlikçileri arasında yer alan mezeler, mevsimsel ve yöresel ürünlerle hazırlanıyor.