16.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:
SERCAN KISMET / Lezzet ve müzik bir arada
Beyoğlu’ndaki Citycenter Hotel’in terasında 360 derece İstanbul manzarasına sahip Haydigel Teras, haftanın yedi günü hizmet veriyor. Okday Kaçan’ın işletmeciliğini üstlendiği mekan, farklı mezeleri ve menüsü eşliğinde çaldığı müziklerle misafirlerine hem lezzet hem de müzik ziyafeti yaşatıyor.
Dekk açıldı
İstanbul’un kalbinde konumlanarak şehir hayatının yeni adresi olmayı ve önemli bir boşluğu doldurmayı hedefleyen dekk; kapılarını açtı. Beşiktaş, Maçka, Nişantaşı ve Harbiye gibi lokasyonların kesişim alanındaki açık havada 2 bin 500 metrekarelik alanan konumlanan yerde, Banko Burger, Nappo Pizza, Yumami, Rita Deli, Green Department ve dekk bar gibi yerler hizmet veriyor.
Amerika ve Meksika mutfağı
Amerika’nın ünlü restoran zinciri T.G.I Friday’s Türkiye’ye dönerek sevenleriyle kavuştu. Amerika ve Meksika mutfağının öncüsü marka, ilk şubesini Bağdat Caddesi Suadiye’de açtı. Mekanın, altı saat pişen dana kaburgası başta olmak üzere, burgerleri ve fajitasi en çok özlenenler arasında yerini alıyor.
Palamut menüsü
Maslak’taki Zaxi Restaurant, 15 Kasım tarihine kadar devam edecek olan özel palamut balık menüsünü sunuyor. Mekanda, misafirlerin tercihine göre palamut tava, ızgara ve buğulama seçenekleriyle öğle ve akşam servisinde yer alıyor.
Bali ev konsepti
Sapanca’ya ilk kez Bali evleri konseptini getiren Maui, şehirden uzak romantik adresin yeni yeri olacak. Doğanın içinde konumlanan ve sadece 10 adet premium bungalov evle misafirlerine cennet gibi bir ortamın kapılarını açan Maui Sapanca; zengin masaj menüsüyle de iddialı...
El yapımı makarna
Sheraton Istanbul Levent’in, İtalyan şefi Giovanni Terracciano’nun hazırladığı el yapımı taze makarnalarla öğle yemekleri gurme bir deneyime dönüşüyor. Yumurtalı fettuccine, ıspanak papardelle, patates gnocchi ve dana etli tortellini taze makarna seçeneklerinden sadece bazıları...