16.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:
Mevsimsel menü
Alaçatı’daki La Fama, konseptiyle bu sezona da başarılı bir giriş yaptı. Restoranın, yaratıcı ve mevsimsel menüsü, şef Burak Baş tarafından özenle hazırlanıyor. Mekan, 22.30’dan sonra DJ performansına yer veriyor.
Şehir içinde yaz tatili
İlk şubesini 2019’da Kalamış’ta açan Westport, ikinci yerini Ataşehir Wynhouse İstanbul açık havuz başında hayata geçirdi. Ziyaretçiler bir yandan açık havuzda keyifli zaman geçirirken, bir yandan da zengin menünüyü deneyimleme imkanı buluyor.
Bodrum’da açıldı
Çeşme’nin sembol Yunan ve Akdeniz mutfağı restoranı Lagada, Hotel Palmalife Bodrum’un içerisinde açıldı. Deniz ürünleriyle müşterilerini ağırlayan mekan, eski Cundalı Yalıkavak’ın yerinde hizmet veriyor.
Bayram tatlıları
Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, Gaziantep mutfağının dillere destan bayram sofralarını İstanbul’a taşıyor. Marka, fıstıklı, cevizli ve fındıklı baklavalarının yanı sıra burma, kadayıf ile şöbiyet gibi lezzetlerini hem paket servisle hem de şubeleri aracılığıyla sunuyor.
Fit tatlar
BigChefs, yaz mevsimine sağlıklı, doyurucu ve hafif tercihlerden oluşan lezzetlerle damga vuruyor. İlkbahar-yaz menüsünde uzman diyetisyen Ulaş Özdemir’in sağlıklı beslenme önerilerine yer veren mekan, hafif yiyecekler tercih eden misafirlerine özel yepyeni seçenekler sunuyor.
Benzersiz lezzetler
Cunda Despot Evi, klasik bir yaz tatilinden çok daha fazlasını sunuyor. Yenilenen plajı, benzersiz lezzetleri ile gastronomi deneyimi sunan 1862 restoranı, sinema geceleri, iyi yaşam aktivitelerini ve büyüleyici bir Ege manzarasıyla aynı çatı altında buluşturuyor.