CaddeGülben Ergen'den dostuna destek! 'Ankaralı Turgut yalnız değilsin'

Gülben Ergen'den dostuna destek! 'Ankaralı Turgut yalnız değilsin'

12.09.2024 - 11:30 | Son Güncellenme:

'Ankaralı Turgut' sahne adıyla bilinen Turgut Karataş (61), akciğer kanseri nedeniyle geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sağlık sorunlarıyla mücadele eden dostunu yalnız bırakmadı. Ergen'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'Ankaralı Turgut yalnız değilsin' dedi.

Gülben Ergenden dostuna destek Ankaralı Turgut yalnız değilsin

Sağlık sorunları yaşayan Ankaralı Turgut, geçtiğimiz ay kızı Eylem Boran tarafından hastaneye kaldırılmıştı.

Haberin Devamı

Babasının hastane odasından fotoğraflarını paylaşan Eylem Boran, sanatçının sevenlerinden dua istemişti: Canım babam Ankaralı Turgut siz sevenlerinden dua bekliyor.

MİDE AĞRISIYLA GİTTİ, KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

2017 yılında KOAH nedeniyle de hastaneye kaldırılan Ankaralı Turgut, geçirdiği zorlu süreci anlattı.

ATV Haber yayınında yaşadıklarını anlatan ünlü isim, mide ağrısı ile hastaneye gidip, kanser olduğunu öğrendiğini söyledi.

Gülben Ergenden dostuna destek Ankaralı Turgut yalnız değilsin

"ÇOK PARA KAZANAN BİR SANATÇI DEĞİLİM"

Ankaralı Turgut, "1.5 aya yakın yattım 12-13 kilo verdim" diyerek, kanserin metastaz yaparak karaciğerine de yayıldığını açıkladı. Akıllı ilaç kullanması gerektiğini belirten isim, maddi durumunun el vermediğini söyledi.

Gülben Ergenden dostuna destek Ankaralı Turgut yalnız değilsin

61 yaşındaki şarkıcı, "İlacı almak için biraz sıkıştık, 65 milyar gibi bir rakam çok para kazanan bir sanatçı değilim bu ülkede. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Trilyonluk bir insan bile bir anda sıfıra düşebiliyor" dedi.

Haberin Devamı

"GÖNÜL KIRGINLIĞIM VAR"

Ankaralı Turgut, kendi türkülerinin yabancı filmlerde izni olmadan kullanılması hakkında, "Davalarımı açtım, sanat camiasından kimse arayıp 'geçmiş olsun' demedi. Gönül kırgınlığım var" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergenden dostuna destek Ankaralı Turgut yalnız değilsin
"HAYDİ GÖREV BAŞINA HEPİMİZ"

Ergen, sosyal medya hesabından zor günler geçiren arkadaşı Ankaralı Turgut'a destek verdi. Ünlü şarkıcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

 

 

Ankaralı Turgut yalnız değilsin. Sen tüm yapımcıların peşinden koştuğu, televizyon programlarının konuk almak için can attığı Ankaralı Turgut'umuzsun bizim. Bu hastalık Turgut kardeşimi üzmüş, yormuş. Akıllı ilaç tedavisine gücü yetmemiş. Kızının evine taşınmış. Torunlarıyla evlatlarıyla moral bulmaya çalışıyor. Sözleri, besteleri, enerjisi bu burukluğu hak etmiyor.Yanındayım değerli Turgut. Güçlü yapımcılar, Değerli meslektaşlarım, Müzik birlikleri, İyi insanlar, Haydi görev başına hepimiz.

Gülben Ergenden dostuna destek Ankaralı Turgut yalnız değilsin