CaddeFadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı

Fadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı

27.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Önceki günlerde adını vermek istemediği erkek arkadaşıyla görüntülenen Fadik Sevin Atasoy, panik olmuş ve eliyle ağzına fermuar işareti yaparak gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz gün gizemli erkek arkadaşıyla Nişantaşı'nda kameralara yansıdı.

Fadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı

Fadik Sevin Atasoy, Kasım 2019'da Nişantaşı'nda görüntülenmiş, gazetecilerle ayaküstü sohbet etmişti. Oyuncu, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor? Nikâh masasına oturmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Evlenmeyi ömür boyu düşünmüyorum. Sevgiye ve sadakate inanıyorum ama enstitülere inanmıyorum" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

Fadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı

PANİK OLDU!

Önceki günlerde ise Nişantaşı'nda koluna girdiği sarışın arkadaşıyla sürekli İngilizce konuşup, bir şeyler anlatan Fadik Sevin Atasoy, görüntülendiklerini fark edince ne yapacağını şaşırıp, paniklemişti. Ünlü oyuncu, basın mensuplarının hakkında bilgi almak istediği yabancı arkadaşıyla yakınlardaki bir büfeye girmişti.

Büfede bir müddet kaldıktan sonra dışarıya çıkan Atasoy'un, bu sırada hem arkadaşına hem de basın mensuplarına dönerek, mimik ve el kol hareketleriyle bir şeyleri açıklamak istemesi dikkat çekmişti.

ELİYLE AĞZINA FERMUAR İŞARETİ YAPTI

Erkek arkadaşının kim olduğunu ve ilişki durumları hakkında bilgi vermek istemeyen 46 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin ısrarlı sorularını, eliyle ağzına fermuar işareti yaparak yanıtsız bırakmıştı.

Haberin Devamı

KOL KOLA GEZDİLER

Sevgilisinin ismini vermek istemeyen Fadik Sevin Atasoy, geçtiğimiz gün yine Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Gizemli sevgilisiyle el ele, kol kola gezen ünlü isim; Nişantaşı sokaklarında yürümeye devam ederek aşkını kabul etti.

Fadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı

"GÜNAHIM DA SEVABIM DA BANA"

Öte yandan rol aldığı 'Kardeşlerim' dizisinin sezon finaline girmesiyle Broadway'da oynayacağı tek kişilik oyunun provaları için Amerika'ya giden oyuncu, geçtiğimiz aylarda samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Atasoy, "Türkiye'deki ve Amerika'daki oyuncuları nasıl karşılaştırırsınız? Bizim oyuncular daha mı egolu?" sorusuna; "Ben hiçbir sektörü birbiriyle kıyaslamıyorum. Kendi meslek grubumdaki hiçbir arkadaşım hakkında iyi ya da kötü bir şey söylemiyorum. Sadece kendi işime bakıyorum, kendi yoluma bakıyorum. Benim günahımdan da sevabımdan da ben sorumluyum. Beni ben ilgilendiriyor, herkes istediğini yapabilir" şeklinde cevap vermişti.