CaddeEsra Sönmezer'den Bodrum yorumu: Pahalı mekanlar boş!

Esra Sönmezer'den Bodrum yorumu: Pahalı mekanlar boş!

08.08.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Esra Sönmezer, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, tatilden yeni döndüğünü söyleyerek Bodrum'daki pahalılıktan bahsetti.

Esra Sönmezerden Bodrum yorumu: Pahalı mekanlar boş

Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, geçtiğimiz şubat ayında 39'uncu yaşına girmişti. Ünlü isim, son dönemde organize edilen 'yeni moda doğum günü partileri' hakkında dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

Haberin Devamı

Doğum günlerindeki 'kendin öde' sistemine tepki gösteren oyuncu, "Lüks mekanlarda doğum günü organize edip, utanmadan ‘fix menü ücreti’ diye mesaj atıyorlar" demişti.

Esra Sönmezerden Bodrum yorumu: Pahalı mekanlar boş

"BİR DİLİM PASTAYI ÇOK GÖRECEKSEN BENİ ÇAĞIRMA!"

Madem senin doğum gününde yediğimi içtiğimi ödeyeceğim ve bana bir dilim pastayı çok göreceksin, beni çağırma. Yeni moda doğum günü partilerinin çoğu 'yediğini içtiğini öde' sistemi oldu. Ne arkadaşlık, ne dostluk kaldı. Böyle insanları hayatımdan çıkarıyorum.

"BODRUM ÇOK PAHALI"

Esra Sönmezer, son olarak önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bodrum tatilinden yeni geldiğini söyleyen Sönmezer, ayağının tozu ile gazetecilerle sohbet etti.

Esra Sönmezerden Bodrum yorumu: Pahalı mekanlar boş

Ünlü isim, Bordum'un pahalılığından bahsederek; "Çok pahalı Bodrum, çok... Plaja gittik dört kişi. Mekanlar ne kadar boş... Pahalı olanlar tabii. Pahalı satanlara biraz da iyi oluyor bence, insanları sömürüyorlardı" şeklinde konuştu.

Esra Sönmezerden Bodrum yorumu: Pahalı mekanlar boş

"HALK PLAJLARI DOLUYDU"

"Halk plajları doluydu, daha ucuz olan yerler hep kalabalıktı" diyerek tatilde gördüklerini anlatan oyuncu, ardından Nişantaşı gezisine devam etti.

Yazarlar