CaddeDemet Özdemir, Komşu'dan ev aldı!

Demet Özdemir, Komşu'dan ev aldı!

09.06.2023 - 10:37 | Son Güncellenme:

Oğuzhan Koç ile boşanan Demet Özdemir, başrolünde yer aldığı dizinin sezon finali yapmasıyla sezonu açtı. Şu sıralar Yunanistan'da tatil yapan ünlü oyuncu pozlarıyla dikkat çekiyor. İddiaya göre Demet Özdemir Yunanistan'dan ev aldı ve vatandaşlık almak için de harekete geçti.

Demet Özdemir, Komşudan ev aldı

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 26 Ağustos 2022 tarihinde hayatlarını birleştirmişti. Haklarında ayrılık iddiaları çıkan ikili, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile haberleri doğrulamıştı:

Haberin Devamı

Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Demet Özdemir, Komşudan ev aldı

TEK CELSEDE BİTTİ

Ünlü çift, 8 Mayıs'ta anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. Eski eşler, Büyükada'da avukatları ile birlikte katıldıkları davada birbirinden hiçbir şey talep etmemişti.

Demet Özdemir, Komşudan ev aldı


SOLUĞU TATİLDE ALDI

Oyuncu, boşanma sonrası soluğu tatilde aldı. Tatil pozlarıyla dikkat çeken Demet Özdemir şimdi de yaptığı yatırımla gündemde.

Demet Özdemir, Komşudan ev aldı

BOŞANMA HEDİYESİ EV!

Son olarak bir markanın yüzü olan Demet Özdemir, son reklam filmini çektikten sonra kendine güzel bir ayrılık hediyesi aldı. Reklam filminden kazandığı paranın üstüne biraz da kendisi ekleme yaparak Yunanistan'dan 1 milyon euro ile ev sahibi olan Özdemir yatırımıyla sosyal medyada gündem oldu.

Demet Özdemir, Komşudan ev aldı

Haberin Devamı

'VATANDAŞLIK ALACAK' İDDİASI

Magazin Burada'nın haberine göre ünlü oyuncu, ayrıca Yunanistan'daki evi iddialara göre vatandaşlık almaya hazırlandığı için satın aldı.