1.LigKenan Koçak: Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun!

Kenan Koçak: Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun!

21.09.2024 - 23:11 | Son Güncellenme:

Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Sakaryaspor maçının ardından konuştu.

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Sakaryaspor'u 2-1 yenen MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Kenan Koçak, oyuncularını gösterdikleri azim ve istekten dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü'nde 3 gün önce teknik direktörlük görevine getirilen Kenan Koçak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Galibiyetle başlamak benim adıma çok sevindirici, buradan Cihat Arslan hocaya da çok teşekkür ediyorum." dedi.

Oyunun ilk 15 dakikasından hiç memnun kalmadığını ifade eden Koçak, "Daha sonra oyunu kontrol altına aldık, çok gol pozisyonuna girdik ve haklı galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Ama çok pozisyon da kaçırdık, çalışacağız. Bugün galip geldik ama eksiklerimizi de gördük. Sakat futbolcularımız var. Oyuncularımı tebrik ediyorum, bu azimden, bu mücadeleden, hırstan ve istekten dolayı. Oyuna giren her futbolcuyu da tebrik ediyorum, gerçekten güzel katkı sundular." diye konuştu.

Haberin Devamı

Taraftara da ayrıca teşekkür eden Koçak, "Bu galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Futbolcular mantalite olarak, özveri olarak daha iyi olacak, herkes bu armanın ve bu kulübün değerini bilecek. Amacım MKE Ankaragücü'ne başarılı futbol sergiletmek ve layık olduğu yere getirmek. Ben sadece sahadaki performansa bakarım." değerlendirmesinde bulundu.