CaddeDemet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! 'Adam evime çöktü'

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! 'Adam evime çöktü'

16.08.2024 - 16:28 | Son Güncellenme:

Ünlüler dünyasında kiracı-ev sahibi anlaşmazlığı yaşayan isimlerden biri de Demet Akalın olarak dikkat çekiyor. "Ederi 35 bin TL" dediği evinden aldığı kirayı açıklayan şarkıcı, sorunun çözülmesi halinde dairesini öğrenciye bir yıl bedava kiralayacağı sözü verdi.

Gayrimenkul yatırımlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, geçtiğimiz nisan ayında Jess Molho ile sunuculuğunu yaptığı programda, kiracısına çok sert tepki göstermişti.

Haberin Devamı

Mankenlik yaptığı yıllarda kredi çekip, bir ev satın aldığını belirten 52 yaşındaki sanatçı, canlı yayında kiracısıyla yaşadığı sorunu anlatmıştı.

"UKALALIĞA BAK!"

Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! Bugün dört kişi bir yere gidiyorsun, 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için adamın ukalalığına bak, emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş.

Demet Akalının başı kiracısıyla dertte Adam evime çöktü

"HERKESİN AĞIZ KOKUSUNU ÇEKİYORDUM"

Evin ücretini krediyle ödediğini dile getiren Demet Akalın, "Ev benim! Sen kimsin ki? Adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat. Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum. Evi krediyle ödedim. Sen gidip, 'Programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim' diyeceksin. Ben de sinir oldum, 'ver' dedim avukata" şeklinde konuşmuştu.

Demet Akalının başı kiracısıyla dertte Adam evime çöktü

"BU EVLERİ BEDAVA OTURUN DİYE ALMADIK"

Kiracısıyla mahkemelik olan ünlü şarkıcı, dört ay sonra yeni paylaşımlara imza attı. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren şarkıcı, "Bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş adam çöktü evime ya!" mesajını paylaştı.

Demet Akalının başı kiracısıyla dertte Adam evime çöktü

Haberin Devamı

"KİRAYI 8 BİN TL YAPMIŞ"

Zam sonrası aldığı yeni kirayı da açıklayan Demet Akalın, "Kira 5 bin TL'ydi, 8 bin TL yeni yapmış! Uzlaşmaya da 'hayır' diyor! 35 bin TL en kötü ederi evin! Çıksın bir öğrenciye bir yıl bedava vereceğim söz! Dua eder en azından" ifadelerini kullandı.

Demet Akalının başı kiracısıyla dertte Adam evime çöktü

Yazarlar