CaddeSu faturasına isyan etmişti! MUSKİ'den Demet Akalın'a cevap

Su faturasına isyan etmişti! MUSKİ'den Demet Akalın'a cevap

12.08.2024 - 09:20 | Son Güncellenme:

Yaz döneminde konserden konsere koşan Demet Akalın, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nü (MUSKİ) etiketleyip, Bodrum Yalıkavak'taki villasına gelen su faturasına tepki göstermişti. MUSKİ'den ünlü şarkıcıya yanıt geldi.

Su faturasına isyan etmişti MUSKİden Demet Akalına cevap

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren başaran Demet Akalın, geçtiğimiz hafta çok konuşulan bir haberle gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Yaz döneminde birçok tatil beldesinde sahne alan 52 yaşındaki popçu, Bodrum Yalıkavak'taki yazlık evine yüksek su faturası geldiğini açıklamıştı.

Su faturasına isyan etmişti MUSKİden Demet Akalına cevap

18 BİN TL FATURA!

X hesabı üzerinden açıklama yapan Demet Akalın, “Oturmadığım Bodrum’daki eve 18 bin lira su parası gelmiş. Hayaletler geziyor herhalde evde” mesajını yazmıştı.

Su faturasına isyan etmişti MUSKİden Demet Akalına cevap

"TAHAKKUK EDİLEN ÜCRET KADAR SU KULLANILDIĞI BELİRLENDİ"

MUSKİ Genel Müdürlüğü’nün Bodrum’daki ekipleri, söz konusu villaya giderek, su kullanım miktarını inceledi. Bir hata olmadığını tespit eden ekipler, Demet Akalın’a cevap verdi.

Şikâyet üzerine ekiplerimiz kurumumuzdan kaynaklı bir sorun olup almadığı ile ilgili Akalın’ın su sayacını kontrol etmiştir. Yapılan kontrollerde sayaçta herhangi bir arıza tespit edilmemiş, tahakkuk edilen ücret kadar su kullanıldığı belirlenmiştir. Geçtiğimiz yıl ve aylarda aynı dönemlerde Akalın’ın su tüketiminin bu ayki kadar olmasa da yine yüksek miktarlarda olduğu görülmüştür. Bunun üzerine kurumumuz tarafından Sayın Demet Akalın'a sayaçta herhangi bir arıza olmadığı, dilerse konutta bulunan otomatik bahçe sulama sistemin ve yüzme havuzu devir daim sistemlerini kontrol ettirmesi gerektiği bilgisi verilmiştir.

Su faturasına isyan etmişti MUSKİden Demet Akalına cevap