CaddeCan Yaman-Diletta Leotta çifti Türkiye-İtalya maçını tribünde izledi!

Can Yaman-Diletta Leotta çifti Türkiye-İtalya maçını tribünde izledi!

12.06.2021 - 12:11 | Son Güncellenme:

Euro 2020'nin açılış maçında A Milli Futbol Takımı, İtalya ile karşı karşıya geldi. Evlilik yolunda olan Can Yaman ile İtalyan spiker Diletta Leotta da maçı beraber tribünde izledi. Takımının kazanmasıyla sevinç yaşayan Leotta, maç sonu Yaman'ın maskeyle yüzünü kapattığı üzgün hallerini Instagram hesabından paylaştı.

Can Yaman-Diletta Leotta çifti Türkiye-İtalya maçını tribünde izledi

İtalyan spiker Diletta Leotta, Euro 2020'nin açılış mücadelesi olan Türkiye-İtalya maçını tribünden takip etti. Can Yaman ile birlikte Roma Olimpiyat Stadı'na giden Leotta, mücadele öncesi ve sonrasında sevgilisi ile birlikte paylaşımlarda bulundu. Farklı takımları destekleyen ikili, tribünlerde poz verdi.

Haberin Devamı

CAN YAMAN MAÇ SONU YIKILDI
Karşılaşma öncesi Can Yaman'la beraber iki ülkenin bayraklarının olduğu atkıyla fotoğraf çektiren Diletta Leotta, İtalya'nın gollerinin ardından büyük sevinç yaşadı. Leotta İtalya'nın kazanmasının ardından Can Yaman'ın yıkıldığı anı da yayınladı.

29 yaşındaki Leotta, yenilgiden sonra büyük üzüntü yaşayan Yaman'ın maskesiyle yüzünü kapattığı anı takipçilerinin beğenisine sundu.

Can Yaman-Diletta Leotta çifti Türkiye-İtalya maçını tribünde izledi