25.09.2024 - 17:39 | Son Güncellenme:
Alican GÜMÜŞ / HATAY (DHA)
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden senarist, yapımcı ve yönetmen Tomris Giritlioğlu için dün Mecidiyeköy'deki İstanbul Devlet Tiyatroları sahnesinde tören düzenlendi.
İkindi namazının ardından Teşvikiye Camii’nde cenaze namazı kılınan Giritlioğlu'nun cenazesi bugün Hatay'a getirildi.
Antakya Asri Mezarlığı'nda Tomris Giritlioğlu için tören düzenlendi. Törene; Giritlioğlu’nun ailesi ve sevenleri katıldı.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ün de katıldığı cenaze namazının ardından Tomris Giritlioğlu, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.