Cadde‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak? ‘Baba bak Nalan abla geri geldi!’

‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak? ‘Baba bak Nalan abla geri geldi!’

13.04.2023 - 23:54 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta perşembe günleri izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 75. bölüm fragmanı ve 74’üncü bölüm özeti...

Selin Ceylan / Milliyet.com.tr 

Haberin Devamı

Geçen hafta Hayri’nin Türkan’ı Nalan’la konuşturmaya getirmesiyle heyecanı doruklarında bırakan ‘Camdaki Kız’ aynı heyecanla yeni bölüme devam etti. Hayri’nin ısrarlarıyla Türkan Nalan’a, ‘Ben kocamdan boşanmak istemiyorum abla!’ dedi.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM...

HAYRİ'Yİ DIŞARI ATTI

Evde konuştuklarının tam tersini söyleyince Hayri şoke oldu. ‘Boşanacağım demedin mi? Ya deli etmesene Türkan! Ne konuştuk biz? Tamam kalk evde konuşacağız biz bir daha yüzümü zor görürsünüz!’ diye bağırdı. Nalan ‘Hayri çık dışarı! Benim evimde kimseyi tehdit edemezsin!’ dedi ve Hayri’yi dışarı attı.

‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak ‘Baba bak Nalan abla geri geldi’

"BENDEN SİZE ZARAR GELMEZ"

Türkan ve kızları korkudan birbirine sarıldı. Nalan onları yatıştırmak için ‘Benden size zarar gelmez’ dedi. Mercan dayanamayıp ‘Sen babamı alıp gitmeyecek misin?’ dedi. Nalan çok zor konuşarak ‘Hayır. Babanız sizinle eve geri dönecek. Sen de boşanmayacaksın Türkan. Yuvanız yıkılmayacak’ dedi.

‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak ‘Baba bak Nalan abla geri geldi’

Haberin Devamı

"HAYRİ'NİN EVLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Nalan, çocuklara bir şeyler hazırlarken mutfakta Türkan yanına geldi. Rahatsızlık verdikleri için özür diledi. Nalan Türkan’ın bu tavrından sonra mahçup oldu. ‘Asıl ben özür dilerim Türkan. Çok çok özür dilerim. Ben Hayri’nin ne evli olduğunu ne de çocukları olduğunu biliyordum. Eğer ki bilseydim size bunları yaşatmazdım. dedi. Türkan nasıl evlendiklerini söyledi. Hayri tekrar kapıya dayandı, Türkan’ı almak istedi ama Nalan izin vermedi. Kahve içip biraz daha sohbet ettiler.

HER ŞEYİ GEÇİŞTİRDİ

Hayri en son geldiğinde Nalan kapıya çıkıp yaptığı bencillik yüzünden ve insanları soktuğu bu durum yüzünden kızdı. Bu son görüşmeleri olduğunu ve artık ailesiyle birlikte olması gerektiğini söyledi. Türkan’ı da çağırıp onları yolcu etti. Türkan’la Hayri’den sonra Billur geldi ve eve Hayri’nin eve geldiğini anladı. Nalan’ın ne kadar üzerine gitse de Nalan hiçbir şey söylemeyip her şeyi geçiştirdi.

‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak ‘Baba bak Nalan abla geri geldi’

HAYRİ EVİ TERK ETTİ- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"SEN KENDİNİ BENİMLE NASIL KIYASLARSIN?"

Nalan yalnız başına bankta oturdu, açtı müziğini Hayri’yle olan anıları gözünün önünden geçti. Tam o sırada oturduğu banka Hayri geldi. Nalan’ın ona verdiği oyuncağı teslim etti. Nalan tüm bu olanları yaşadıkları sorguladı. Hayri ‘Eğer hayatımda sen olursan ben her şeyi idare edebilirim. Türkan’ın kızların yanında da olurum’ dedi. Sonrasında kendisini acındırmaya başlayınca Nalan ‘Sen kendini benimle nasıl kıyaslarsın?’ diyerek daha fazla konuşmak istemedi.

‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak ‘Baba bak Nalan abla geri geldi’

Haberin Devamı

'SENİ HAYATIMDA İSTEMİYORUM HAYRİ' - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TÜRKAN, HAYRİ VE NALAN'A YEMEK HAZIRLADI

Hayri, eşyalarını topladı,evi terk etti. Türkan büyük pişmanlıkla Nalan’ı aradı ‘Ne olur Hayri’ye geri dön. Sen dön ki bizi terk etmesin, nefret etmesin bizden. Hatta akşam bize gel Hayri de gelir size yemek hazırlarım’ dedi. Nalan duydukları için şok oldu nazikçe rededderek ‘Türkan ben böyle bir şeyi kabul edemem, çok üzgünüm ama yapamam’ dedi ve telefonu kapattı. Türkan bir ümitle gelir diye yemek hazırlamaya başladı.

‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak ‘Baba bak Nalan abla geri geldi’

HAYATININ GERÇEKLERİNİ BİLLUR'A ANLATTI

Nalan eve döndüğünde evin yeni haline bayıldı. Ama Türkan’ın aramasından sonra daha kendine gelememişti. Elini yüzünü yıkamaya gittiğinde aynada kendi kendine konuştu. ‘Hayri olmadan da yaşarsın, yalnız da yaşarsın. Daha fazla aptallık etme yeter’ dedi. Odasına geçtiğinde Billur’la dertleşti. Hayri’yi hayatına sokmaması gerektiğini anlattı. Ama ‘Oldu.’ dedi. ‘Ben annemin katiliyim!’ dedi. Hayatının gerçeklerini Billur’a anlattı. Meselenin Hayri olmadığını kaderinin, hayata geliş amacının bu olduğunu anlattı. ‘Benim için endişelenme, vermem gereken kararı çok iyi biliyorum. Ben küremin içine geri dönücem ve burada yaşayacağım.’ dedi.

‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak ‘Baba bak Nalan abla geri geldi’

Haberin Devamı

GÜLCİHAN HASTANEYE KALDIRILDI

Sedat’la Cavit konağa geldiklerinde mutfakta olan Gülcihan’a seslendi. Gülcihan da ‘Geldi benimki gideyim de bir bakayım şunlara’ demesiyle ayağa kaldığı gibi yere yığıldı. Apar topar hastaneye kaldırdılar. Kan değerleri anormal bir şekilde düştüğü için hastanede kalmasına karar verdiler.

HAYRİ'Yİ ŞAŞIRTAN MANZARA

Hayri’nin kızı Zeynep Nalan’ı aradı. Kapıda olan Muzo Billur’u da alıp peşine düştüler. Nalan’ın Hayri’nin evine gittiğini gördüklerinde şoke oldu. Nalan sofraya oturdu, çocuklarla yemek yemeye başladı. Türkan ve Nalan sofrada onları bekliyordu. Hayri karşında böyle bir manzarayı görünce neye uğradığını şaşırdı. Mercan ‘Bak baba Nalan abla geri geldi!’ dedi.

Haberin Devamı

‘Camdaki Kız’da Nalan şimdi ne yapacak ‘Baba bak Nalan abla geri geldi’

NALAN, NEDEN HAYRİ'NİN EVİNDE?- İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'CAMDAKİ KIZ' ZİRVEDE

Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 74’üncü bölümüyle Total kategorisinde 5,77 reyting ve 15,02 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,89 reyting ve 20,27 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,28 reyting ve 18,19 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.