Cadde'Camdaki Kız'da büyük kavga! 'Sen tam bir fiyaskosun'

'Camdaki Kız'da büyük kavga! 'Sen tam bir fiyaskosun'

06.04.2023 - 23:52 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; tüm hızıyla devam ediyor. Son bölümüyle izleyici ekranlara kilitleyen dizinin heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 73'üncü bölüm özeti ve 74'üncü bölüm fragmanı...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan 'Camdaki Kız'ın 6 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan 73'üncü bölümünde; Hayri ve Türkan şok içindeyken, çocuklar Nalan’ı görünce çok sevindi. Nalan, gördükleri karşısında tek kelime etmeden uzaklaştı. Hayri, "Her şeyi açıklayacaktım, bir dinle Nalan!" diye yalvarsa da; Nalan dinlemedi. "Sakın bir daha karşıma!" çıkma deyip, arabasına binerek oradan hemen ayrıldı.

Haberin Devamı

NALAN, ACI GERÇEKLE YÜZLEŞTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Türkan, açıklama bekleyip sorular sorarken; Hayri duymazdan geldi ve çıkıp giderek, arkadaşıyla buluşup dertleşti. Arkadaşına, "Nalan bunu hiç hak etmedi" deyip durdu.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM...

SEDAT PSİKOLOĞA GİTTİ

Cavit, Sedat’ı psikoloğa getirdi. Sedat, çıktıktan sonra çok iyi hissetti. O kadar iyi hissetti ki, Cavit eniştesine defalarca sarıldı. Metin, Hafize’ye Nalan hakkında sorular sordu. Nalan’ı üzenin kim olduğunu öğrenmek istedi. Hafize’nin kulaklarında Feride’nin söyledikleri çınlayınca, Metin’i geçiştirdi.

Camdaki Kızda büyük kavga Sen tam bir fiyaskosun

Muzo, Nalan’ın peşinden gitti, onu sakinleştirmek için başka bir yere götürdü. Muzo olayları ne zaman öğrendiğini ve Hayri’nin ailesi hakkında bildiklerini anlattı. Nalan, "Madem evliymiş, çocukları varmış; benden ne istemiş?" diye sordu. Muzo, yardım etmek için konuşmak istedi, onun için yapabileceği bir şey olup olmadığını sordu. Nalan, geçmişinden bu yana çektiği acıları bir bir sıraladı; Muzo'ya için döktü. "Aşık oldum. Yüzümün güleceğine inanmak istedim. Sanki gülecekmiş gibi" dedi. Yaşadıklarını kadere bağladı ve eve gitmek istedi.

Haberin Devamı

HAYRİ'NİN HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan eve geldiğinde Billur o kadar dolmuştu ki, Hayri’ye ağzına geleni saydı. Nalan, Billur’u zorla dinledikten sonra uyumak istediğini söyledi. Hayri eve döndüğünde hüngür hüngür ağladı. Türkan, diğer odada perişan haldeydi.

Camdaki Kızda büyük kavga Sen tam bir fiyaskosun

"BANA ACIMIYORSA KIZLARIMA ACISIN"

Nalan, Hayri’nin aramasıyla uyandı. Nalan cevap vermeyince, Hayri mesaj atarak veda etmek istedi. Nalan yazacağı mesajı yazıp yazıp sildi, en sonunda onunla buluşmaya karar verdi. Türkan, Hayri’nin hazırlanıp çıktığını görünce; "Allah’ım sen bu kadına vicdan, merhamet ver. Bana acımıyorsa kızlarıma acısın" diye dua etti.

NALAN, HAYRİ'Yİ TERK ETTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan, Hayri ile sahilde buluştu. Hayri’nin konuşmasına izin vermeden, "Sen tam bir fiyaskosun! Ben hayatımda senin gibi birini görmedim" dedi. Hayri ise "Ben sana anlatacaktım" cevabını verdi.

Camdaki Kızda büyük kavga Sen tam bir fiyaskosun

Nalan çok sinirlendi. Vakit geçirdikleri, ona söylediği güzel sözleri sıralayarak; bunları o zamanlar anlatması gerektiğini söyledi: 

Haberin Devamı

Evlenme teklifi ederken söyleseydin ya! Karın olduğunu, iki tane pırlanta gibi çocuğun olduğunu söyleseydin ya! Ama yapamazdın. Sen hayatımda gördüğüm en büyük korkaksın.

SEDAT, KÜLLERİNDEN DOĞUYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"SEN BENİM HAYALİMDİN"

Hayri, "Benim olduğuna inanamadım, yaşadıklarımıza inanamadım. Sen benim hayalimdin, gerçek oldun. Her seferinde bir şey çıktı, söyleyemedim. Ne olur bana bir şans daha ver" diye yalvardı. Nalan, "Tek kelimesine bile inanmadığım biriyle yaşamanın ne demek olduğunu o kadar iyi biliyorum ki, kendimi bir daha ateşe atamam; kusura bakma" dedi ve çekip gitti.

Camdaki Kızda büyük kavga Sen tam bir fiyaskosun

Türkan, komşusuyla dertleşip; "Ya benden boşanmak isterse, kağıtları gelip önüme koyarsa? Ben ne yaparım?" dedi. Komşusu ise "Vazgeçmeyeceksin, boşanmayacaksın" yanıtını verdi.

SELEN, İKİZ BEBEKLERE HAMİLE! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MÜJDELİ HABER

Selen, sabahtan beri geçmeyen mide bulantılarından sonra hastaneye gitti. Doktor, Selen’e hamile olduğunu ve ikizleri olacağını söyledi. Sedat, meditasyon yaptıktan sonra Nalan’ı aradı. Sesinden keyfinin olmadığı anladı ve ne olduğunu öğrenmek istedi. Nalan, uzatmadan telefonu kapattı. Sedat iyice kıllandı ve, "Ben bunu çözmezsem çatlarım" dedi.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda büyük kavga Sen tam bir fiyaskosun

Selen, müjdeli haberi annesine ve Sedat’a verdi, ev hemen bayram yerine döndü. Nalan, yine kafasını dağıtmak için mutfağa girdi. Tam o sırada Gülcihan arayıp, Nalan'ı akşam yemeğine davet etti. Herkes evde Selen’in hamileliğinin sevincini yaşarken; Muzo, Hayri ile  buluştu. Hayri direkt konuya girdi, Muzo’ya gerçekleri Nalan’a anlattığı için kızmaya başladı. Muzo acıyarak Hayri’ye, "Nalan, Hayri defterini kapattı. Bundan sonra yapacağın her şey onu sadece üzer" dedi. Hayri ise hâlâ Nalan’ın ona ikinci şansı vereceğini düşündüğünü söyledi ve "Ben bitti demeden bitmez!" dedi.

HAYRİ, TÜM OLANLAR İÇİN MUZO'YU SUÇLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"SANKİ BİR KAR KÜRESİNİN İÇİNE SIKIŞMIŞIM"

Bütün aile iftar sofrasında bir araya geldi. Sofrada Sedat, Nalan’dan gözlerini alamıyordu. Muzo ve Nalan, ayaküstü dertleştiler. Nalan, "Sanki bir kar küresinin içine sıkışmışım ve biri gelip kafasına göre sallıyor. Hayatım hep böyle olacakmış gibi hissediyorum ve bu geçmiyor" diye konuştu. Muzo, Hayri’nin onu bırakmasından korkmaması gerektiğini ve bu korkunun onu sevgisiz büyüten ailesi yüzünden olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda büyük kavga Sen tam bir fiyaskosun

Sedat; hayatındaki değişiklikleri, doktorunu Nalan’a ballandıra ballandıra anlattı ve, "Bir aya hiçbir şeyim kalmaz!" dedi. Dönüşte Hayri, Nalan’ın evinin önündeydi. Mesaj atarak ona yalvarmaya devam etti. Nalan, bu durumu herkesten gizlerken; Feride’nin sesi kulaklarında çınladı. Hafize, Metin’in mektuplarını Nalan’a teslim etti. Ancak Nalan, cesareti olmadığı için mektupları bir kenara attı.

NALAN, KALABALIĞIN İÇİNDE YALNIZ KALDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

"BOŞANACAĞIZ TÜRKAN!"

Hayri, Nalan’ın mesajından sonra Türkan’la konuşmak için eve döndü. Türkan, kötü bir şey söylemesin diye konudan konuya atladı ama Hayri sözünü bitirmesini beklemeden; "Boşanacağız Türkan!" dedi. Türkan sadece, "O kadın için..." diyebildi. Hayri, çocukları hiçbir zaman bırakmayacağını söyledi. Türkan ne kadar Nalan hakkında soru sorsa da, Hayri, robot gibi aynı şeyleri söyledi.

Camdaki Kızda büyük kavga Sen tam bir fiyaskosun

Nalan, sabah Hayri’den mesaj beklerken; Türkan, Hayri ve kızlarını kapıda görünce şoke oldu. Hayri, içeri girmek için müsaade istedi. Nalan ne yapacağını bilemedi ve onları eve aldı. Kızlar, Nalan’ı çok beğenmişlerdi. Türkan bunu duydukça daha da kahroldu. Nalan içecek bir şeyler getirecekken, Hayri Nalan’ı durdurdu ve; "Türkan’ın söyleyecekleri var" dedi. Nalan, heyecan ve korkuyla Türkan’ın anlatacaklarını dinlemek için dikkat kesildi.

HAYRİ, AİLESİYLE BİRLİKTE NALAN'IN KAPISINDA! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YENİ BÖLÜMDEN FRAGMAN YAYINLANDI

Hayri, Türkan ve çocukların Nalan’a sürpriz ziyaretiyle biten bölüm izleyiciden büyük ilgi gördü. 'Camdaki Kız’ın sürpriz gelişmelerle dolu fragmanı yayınlanan 74’üncü bölümü; 13 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranında olacak.

Camdaki Kızda büyük kavga Sen tam bir fiyaskosun

PERŞEMBE AKŞAMINA DAMGA VURDU!

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi 'Camdaki Kız'; 73’üncü bölümüyle Total kategorisinde 5,61 reyting ve 14,35 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,46 reyting ve 17,77 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 6,94 reyting ve 16,58 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.

'Camdaki Kız', her perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de...