Cadde Çakal & Reckol ile Boğaz'da rap zamanı

Çakal & Reckol ile Boğaz'da rap zamanı

03.06.2023 - 15:55 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dün akşam Çakal & Reckol, Boğaz’ı salladı. Hayranı olduğu sanatçılarla buluşan tüm rap müzik tutkunları, konser boyunca bir an yerine oturmadı.

Çakal & Reckol ile Boğazda rap zamanı

Konser öncesi basın mensupları ile heyecanını paylaşan ünlü rapçiler, “Çakal & Reckol olarak tekrar Kuruçeşme Açıkhava’da buluşuyor olmak harika. Yazın geldiğini burada konser verdiğimizde anlıyoruz. Şarkılarımızı Boğaz manzarasına karşı sevenlerimizle göz göze söylemeyi çok seviyoruz" açıklamasını yaptılar.

Haberin Devamı

RAP MÜZİĞİN KALBİ KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA ATTI

Binlerce müziksever, rap müziğin yükselen yıldızları Çakal & Reckol’un konserinde, Kuruçeşme Açıkhava’yı tıklım tıklım doldurdu. İkilinin hayranları, konserin başlamasına dört saat kala alanın önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Çakal & Reckol ile Boğazda rap zamanı

Piyasaya hızlı bir giriş yapan ikili, izdiham yarattıkları konserde söyledikleri şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Çakal & Reckol ile Boğazda rap zamanı

Dj Berk Erdamanar performansıyla başlayan gece, müzikseverleri mest etti. Konsere, dijital platformlarda dillerden düşmeyen ‘Perros Blancos Freestyle’ şarkısı ile çıkan Çakal & Reckol, coşkuyu ilk dakikalarda doruklara çıkardı. Muhteşem enerjileriyle sahnede bir an olsun yerinde duramayan ikili, hareketli performanslarıyla müzikseverlerden alkış aldı.

Çakal & Reckol ile Boğazda rap zamanı

Haberin Devamı

KUTY SÜRPRİZİ VE GÖRSEL ŞÖLEN

Çakal & Reckol’un sahnesine misafir olan rap müziğin sevilen ismi Kuty, eğlenceyi ikiye katladı. İkilinin muhteşem performansına eşlik eden alev gösterileri, sis efektleri ve ışık şovuyla Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde görsel bir şölene imza atıldı.

Çakal & Reckol ile Boğazda rap zamanı