CaddeBrian May'den aşı karşıtı meslektaşı Eric Clapton'a eleştiri!

Brian May'den aşı karşıtı meslektaşı Eric Clapton'a eleştiri!

10.08.2021 - 16:37 | Son Güncellenme:

Queen'in gitaristi Brian May, meslektaşını çok sevdiğini söyleyerek; aşı karşıtı Eric Clapton'ı eleştirdi. May, konuyla ilgili, "Aşının işe yaradığını gösteren çok sayıda kanıt var" ifadelerini kullandı.

Brian Mayden aşı karşıtı meslektaşı Eric Claptona eleştiri

Queen'in gitaristi Brian May, aşı olmayan ve aşıyı zorunlu tutan mekanlarda performans sergilemeyeceğine dair sözler sarf eden Eric Clapton hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili açıklama yapan May, "Eric Clapton’ı seviyorum, o benim kahramanım ama birçok yönden benden çok farklı görüşleri var" dedi.

ÜZGÜNÜM AMA DELİSİNİZ"
"Aşının işe yaradığını gösteren çok sayıda kanıt var." diyen Brian May, "Genel olarak çok güvenilirler ve siz aşı karşıtları; üzgünüm ama delisiniz" şeklinde konuştu.

"AŞI OLMAYANLARLA GÖRÜŞMÜYORUM" DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde aşı konusuyla ilgili konuşan ünlü oyuncu Jennifer Aniston da, "Hala aşı karşıtı olan büyük bir grup var. Ya da bu insanlar gerçekleri dinlemiyor. Bu gerçekten utanç verici." ifadelerini kullanmıştı.

Aniston, "Her hafta görüştüğüm bazı insanlarla, aşıyı reddettikleri ya da aşı olup olmadıklarını açıklamadıkları için görüşmeyi kestim." demişti.