Cadde‘Bizi Birleştiren Hayat’ geri sayıma başladı

‘Bizi Birleştiren Hayat’ geri sayıma başladı

15.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Nilgün Kasapbaşoğlu ve Kayra Zabcı’nın başrolünü paylaştığı ‘Bizi Birleştiren Hayat’, geri sayıma başladı. Kasapbaşoğlu, “Diziye ‘Evet’ demeden önce izleyicilerin nabzını tuttum” dedi

‘Bizi Birleştiren Hayat’ geri sayıma başladı

Kanal D’nin sırlarla dolu bir hikâyeyi konu alan dizisi ‘Bizi Birleştiren Hayat’, geri sayıma başladı. Günlük dizi formatında yayınlanacak yapımda Münevver rolüne hayat veren Nilgün Kasapbaşoğlu, “Diziye ‘Evet’ demeden önce izleyicilerin nabzını tuttum. Sokakta karşılaştığım insanlar kavgasız dizileri özlediklerini dile getirdiler. Bizim hikâyemiz tam da böyle bir mahallede geçiyor. Terzisiyle, berberiyle, kafesiyle ve emlakçısıyla yaşayan bir mahalle yarattık. Bugüne kadar oynadığım rollerden farklı bir karakterle seyircimizle buluşacağım. Çok heyecanlıyım” dedi.

Haberin Devamı

Kayra Zabcı da yapımın güçlü kadın hikâyelerini barındırdığına değindi. Oyuncu, “Karaktere, senaryoya ve ekibe güvendiğim bir diziyle seyirci karşısına geçmek benim için çok heyecanlı. ‘Bizi Birleştiren Hayat’ı izlerken her karakterle başka bir hayat yolculuğuna çıkıp kendi hayatlarımızdan da bir şeyler bulacağız. Güçlü kadınların hikâyesiyle seyircinin karşısına çıkacağız” diye konuştu. Kanal D’nin yeni dizisi, İstanbul’da özel bir platoda çekiliyor. Yapımını Royal Pictures’in üstlendiği projenin başrollerini usta oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu ve genç yetenek Kayra Zabcı paylaşıyor.