CaddeBanu Zorlu'dan iddialı açıklamalar! 'Sahnede iç çamaşırı giymiyorum'

Banu Zorlu'dan iddialı açıklamalar! 'Sahnede iç çamaşırı giymiyorum'

24.08.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği YouTube kanalının bu haftaki konuğu, şarkıcı ve oyuncu Banu Zorlu oldu. Zorlu, programda hem oyunculuk kariyeri hem de müzik hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Banu Zorludan iddialı açıklamalar Sahnede iç çamaşırı giymiyorum

YouTube platformunda yayınlanan bir programa konuk olan Banu Zorlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, oyunculuk kariyeri, müzik hayatıyla ilgili açıklamalarının yanında özel hayatıyla ilgili de konuştu.

Haberin Devamı

"OLGUN ERKEKLE ASLA YAPAMAM"

Kerimoğlu'nun "İdeal erkek nasıl olmalı?" sorusuna yanıt veren Banu Zorlu, tercihlerini açıkça ifade etti: "Ben renkli gözlü erkeklerden hoşlanıyorum. Yaşı benden 5-6 yaş küçük olabilir ama olgun erkek asla istemiyorum, yapamam. Bence kadın her yaşta kadın ve enerjisi tavan oluyor. Mesela ben aşırı enerjik biriyim ama erkekler bir yaştan sonra oturaklılaşıyor ve her konuda bir düşüş yaşıyorlar. O yüzden 5-6 yaş küçük olması idealdir," dedi.

Banu Zorludan iddialı açıklamalar Sahnede iç çamaşırı giymiyorum

"İLİŞKİM KAPALI GİYİNMEMİ İSTEDİĞİ İÇİN BİTTİ"

Pınar Kerimoğlu'na samimi açıklamalarda bulunan Banu Zorlu, ikinci evliliğinde kıyafetleriyle ilgili yaşadığı sorunları anlattı. "Eşim çok kıskançtı, kapalı giyinmemi istedi, sorunlar buradan başladı. Ben bunu özgürlüğün ele geçirilmesi olarak görüyorum. Olacak gibi değildi, bana hiç uygun değil," diye konuştu.

Haberin Devamı

Banu Zorludan iddialı açıklamalar Sahnede iç çamaşırı giymiyorum

"ELBET BİR GÜN ANNE OLACAĞIM"

Kendisine yöneltilen annelik sorusuna da yanıt veren Banu Zorlu, "Yumurtalıklarımı donduralı epey zaman oldu, elbet bir gün o işlem yapılacak ve anne olacağım. Ama önce bunun için bir baba lazım. Hislerim kuvvetlidir, güveniyorum; çok yakın zamanda anne olacak gibiyim. Tabii ki bu işler kader kısmet, olacaksa elbet olur ama olmuyorsa da neden olmuyor demem," dedi.

Banu Zorludan iddialı açıklamalar Sahnede iç çamaşırı giymiyorum

"SAHNEDE İÇ ÇAMAŞIRI GİYMİYORUM"

Ünlülerin sahnede kıyafetlerinin altına iç çamaşırı giymedikleri iddiasını Pınar Kerimoğlu Banu Zorlu'ya sordu. Zorlu'nun cevabı ise şaşırtıcıydı: "Sahne kıyafetlerinin altında iç çamaşırı giymiyorum. Tercih etmiyorum, kimsenin de giydiğini düşünmüyorum çünkü iz yapıyor ve gerçekten çok kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. Ben insanlarda pantolonlarının altından bile belli olan iç çamaşırı izlerine katlanamıyorum, gerçekten çok kötü bir görüntü."