CaddeAyşe Hatun Önal'in şarkısına Beyaz Show sürprizi!

Ayşe Hatun Önal'in şarkısına Beyaz Show sürprizi!

21.02.2015 - 22:18 | Son Güncellenme:

Beyaz Show'da geçtiğimiz haftaki programına konuk olan Ayşe Hatun Önal'a tatlı bir sürpriz yapıldı. Ayşe Hatun Önal'ın şarkısını türküye çevirdiler. Oldukça beğeni toplayan şarkının türkü versiyonunu haberimizde bulabilirsiniz...

Ayşe Hatun Önalin şarkısına Beyaz Show sürprizi

Beyaz Show’a konuk olan Ayşe Hatun Önal’a tatlı bir sürpriz yapıldı.

Haberin Devamı

Ayşe Hatun Önal’ın çok sevilen ve oldukça dinlenen ’Çak bi selam’ şarkısı’nı türküye çevirdiler. Kendi şarkısının türkü versiyonunu dinleyen Önal adeta şok yaşadı. Ünlü şarkıcı türkü versiyonunu çok beğendiğini belirtti. Stüdyoda eğlenceli anlar yaşandı.

Ayşe Hatun Önalin şarkısına Beyaz Show sürprizi

Ayşe Hatun Önal kimdir?

1978 yılında Adana'da dünyaya gelen Ayşe Hatun Önal, hayatının ilk yıllarını memleketi Adana'da geçirdi. Adana borsa Lisesi'nden mezun olan Ayşe Hatun Önal, Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni kazanarak hayatını Eskişehir'e taşıdı. Eskişehir'de Halkla İlişkiler eğitimi alan Önal, okurken çalışmaya başladı. Özel bir şirkette Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak görev alan Ayşe hatun Önal, eğitimine ikinci sınıfta nokta koydu ve Kanal D'nin bünyesinde düzenlenen Miss Turkey yarışmasına katıldı.

Haberin Devamı

Ayşe Hatun Önalin şarkısına Beyaz Show sürprizi

1999 Miss Turkey yarışması birincisi olan Ayşe Hatun Önal, bu başarısının ardından mankenlik kariyerine başladı. Mankenliğin yanı sıra aldığı diksiyon derslerinden sonra özel kanallarda sunuculuk yaparak iş sahasını genişletti. 2002'de Mumya Firarda filminde oyunculuk kariyerine de adım atan Ayşe Hatun Önal, 2003 yılının sonlarına doğru "Çeksene Elini" ile müzik piyasalarına bomba gibi düşen Önal, büyük eleştiriler alsa da dikkat çekmeyi başardı.

Kariyerini müzik üzerine yoğunlaştıran Önal, 2008'de Sustuysam ile yılın Elektronik Albümü ödülünü kazandı. Kalbe Ben gibi çalışmalarıyla da bir hayli beğeni toplayan Önal, ünlü DJ'lerin albümlerinde sıkça kendisine yer bulan bir isim oldu. Nihayetinde 2014 yılında çıkarttığı "Çak Bir Selam" adlı single'ı ile en büyük başarısını elde eden Ayşe Hatun Önal, geçtiğimiz yılın en başarılı şarkıcıları arasında gösterildi.