CaddeAslıhan Doğan: Gerçek Arda'yı herkes tanıyacak!

Aslıhan Doğan: Gerçek Arda'yı herkes tanıyacak!

14.08.2024 - 12:05 | Son Güncellenme:

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın hayatını konu alan belgeselin galası yapıldı. Eşini tebrik eden sosyetik güzel Aslıhan Doğan, "Arda daha önce hiç sorulamayan sorulara cevap verdi" dedi.

Aslıhan Doğan: Gerçek Ardayı herkes tanıyacak

Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir formaları giyen eski milli futbolcu Arda Turan'ın (37) hayatını konu alan 'Arda Turan Yüzleşme' adlı belgeselin ön gösterimi dün akşam Kanyon AVM'de gerçekleşti.

Haberin Devamı

"OĞULLARIMA, EŞİME MİRAS"

Basın mensuplarının sorulara yanıt veren Turan, "Bu gerçek bir hikaye, başından sonuna kadar hepsi gerçek. Oğullarıma, eşime ve gençlere bırakmak istediğim bir mirastı. Yüzleşmek çok zor bir şey ama vicdanlı birisini göreceksiniz çünkü ben öyle bir karakterim. Herkes zamanında beni çok sevdi. Beni kendi istedikleri gibi bir Arda olmamı istediler ama bu imkansız. Bu yüzleşme her şeyi barındırıyor" ifadelerini kullandı.

Aslıhan Doğan: Gerçek Ardayı herkes tanıyacak

FATİH TERİM YALNIZ BIRAKMADI

Şimdilerde Eyüpspor'u çalıştıran eski futbolcunun yıllarca teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim, "Arda'yı 12 yaşından beri tanırım. Sevinçlerine, üzüntüsüne, yükselişi, başarısı ve sırlarına hakimim. Bu gün baktığım zaman harika bir hayat geçirmiş birisini görüyorum. Bu hikaye sadece futbolculukla kalmadı ve teknik adamlıkla devam ediyor. Türkiye'nin en kariyerli futbolcusu ve en kariyerli hocalardan birisi olacağına inancım tam. Ailemle birlikte geldim buraya, onlarla izleyeceğim" dedi.

Aslıhan Doğan: Gerçek Ardayı herkes tanıyacak

Haberin Devamı

"İNSANIN KENDİSİYLE YÜZLEŞMESİ ZORDUR"

Aslıhan Doğan Turan, eşi ve iki oğlunun babası hakkında, "Bence çok güzel bir belgesel oldu. Her aşamada olmasam da olabildiğim kadar oradaydım. İnsanın kendisiyle yüzleşmesi bazen zordur. Eşimi tebrik ediyorum. Daha önce ona hiç sorulamayan sorulara cevap verebilmek müthiş bir şey. Arda tüm cesaretiyle birlikte her şeyi şeffaf bir şekilde konuştu ve anlattı. Gerçek Arda'yı bu belgeselde herkes tanıyıp görecek gibi geliyor bana" şeklinde konuştu.

Aslıhan Doğan: Gerçek Ardayı herkes tanıyacak