CaddeAmerika'dan dönen Sitare Akbaş: İlle de vatanım!

Amerika'dan dönen Sitare Akbaş: İlle de vatanım!

22.07.2024 - 12:08 | Son Güncellenme:

Sitare Akbaş, önceki akşam Rumeli Hisarı'nda bulunan bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Amerikadan dönen Sitare Akbaş: İlle de vatanım

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan, 'Akasya Durağı' dizisindeki 'Zeyno' karakteriyle tanınan Sitare Akbaş, geçtiğimiz aylarda ticarete atılacağını söylemişti.

Haberin Devamı

"PARFÜM MARKASI ÇIKARACAĞIM"

Ticaret hayatından bahseden oyuncu, "Ben hiç dinlenemiyorum. Boş durmaktan keyif almıyorum. Bir kafe açmıştım yakın zamanda, şimdi de bir parfüm markası çıkaracağım. Ben böyle mutluyum. Seviyorum ticaret ile uğraşmayı. Baktım kaybettiğimde olduğum yere geri dönüyorum, o yüzden kaybettiğim hiç bir şey yok, deniyorum. Kazanırsam partileriz" demişti.

"BİZİM VATANIMIZ BİR BAŞKA"

Sitare Akbaş, önceki akşam Rumeli Hisarı'ndaki İskele Balık'dan çıkarken görüntülendi. Çıkışta gazeteciler ile sohbet eden oyuncu, "Menajerim ile birlikte yemek yedim. Ben bir aydır Amerika'daydım. Kız kardeşim oraya taşındı. Eşi yarı Amerikalı yarı Türk. Bir kaç gün oldu geleli. Ama ordan buraya hemen gelmek istedim çünkü ille de vatanım diyenlerdenim. Tabii ki orda da güzel vakit geçirdim ama bizim vatanımız bir başka." dedi.

Haberin Devamı

Amerikadan dönen Sitare Akbaş: İlle de vatanım

"ÇOK MUTLUYUM"

Sektörde 20 yılı doldurduğunu söyleyen Sitare Akbaş, değerlendirmelerde de bulundu. 20 yılı hakkında konuşan oyuncu, "Biraz zor geçti, bazen çok eğlenceli geçti. İnsan kendi mesleğini sevdiği sürece yapar. Şey gibi hani aşkın gözü kördür derler ya aynı öyle. Başına gelen her şeye eyvallah denir, bizim meslek de öyle. Çok severek yapıyorsanız eğer güzel şeyler başınıza gelir hep. Mutlu gidiyor, keyifli gidiyor. Potadan düşen de çok insan oluyor ama ben mesleğimle çok mutluyum." diye konuştu.