Cadde‘15 Temmuz’u asla unutmayacağız’

‘15 Temmuz’u asla unutmayacağız’

16.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sanatçılar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehitleri andı. Ünlü isimler, “15 Temmuz’u asla unutmayacağız. Türkiyem sen çok yaşa!” mesajını verdi.

‘15 Temmuz’u asla unutmayacağız’

Ünlü isimler, 15 Temmuz hain darbe girişiminin sekizinci yılında sosyal medya mesajlarıyla o günü unutmadığını gösterdi. Sanatçılar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde şehitleri andı. 15 Temmuz Şehitler Mezarlığı’ndaki fotoğrafını paylaşan Sinan Akçıl, “Sekiz yıl geçti diye 15 Temmuz’u unuttuğun zaman, aynı hainlik tehlikesine hazır olman gerekir. Dik duruşlu halkı ve lideriyle büyük ülke Türkiyem sen çok yaşa... Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ne mutlu Türküm diyene” yazdı. Sinan Akçıl, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde şehit olan Batuhan Ergin’in ailesini ziyaret ettiği kareyi de yayınladı.

Haberin Devamı

Türk bayraklarını paylaşan Sibel Can, “O karanlık gecede, milletimizin cesareti ve inancı ile aydınlanan sabahı gördük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık diliyorum. 15 Temmuz’u asla unutmayacağız” diye yazdı. Yılmaz Erdoğan da Türk bayrağı yayınlarken, “15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’nde şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” dedi. Darbeyi püskürten halkın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki fotoğrafını yayınlayan Metin Şentürk, “Bir millet birlik olursa onun adı destan olur. Hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygıyla anıyorum” açıklamasını yaptı.

Ünlü isimlerin mesajları:

Demet Akalın: 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Haberin Devamı

Muazzez Ersoy: 15 Temmuz destanı, unutmayacağız.

Ebru Gündeş: 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü...

Hülya Avşar: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.

Hülya Koçyiğit: Tarih boyunca nice kahramanlık destanı yazan yüce Türk milleti, son destanını 15 Temmuz 2016’da yazmıştır. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Allah Türk milletine böyle günler yaşatmasın.

Alişan: 15 Temmuz milletin zaferi...

Gamze Özçelik: Şehitlerimizi rahmetle, göğsünü siper eden kahramanlarımızı saygıyla, sevgiyle anıyoruz.

Hadise: Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 15 Temmuz’un yıl dönümünde şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.

Acun Ilıcalı: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.