Cadde '11 milyonluk saat' iddiası gündem olmuştu! Nesrin Cavadzade'den açıklama geldi

'11 milyonluk saat' iddiası gündem olmuştu! Nesrin Cavadzade'den açıklama geldi

05.07.2024 - 07:16 | Son Güncellenme:

Bodrum tatilinden basına yansıyan fotoğraflarıyla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Fit hali ve güzelliğiyle yıllara meydan okuyan oyuncu, plajda taktığı saatle gündeme gelmesi hakkında konuştu.

11 milyonluk saat iddiası gündem olmuştu Nesrin Cavadzadeden açıklama geldi

Son olarak final yapan 'Şahane Hayatım' dizisinde kamera karşısına geçen Nesrin Cavadzade, yeni sezon öncesi enerji depolamak için soluğu tatilde aldı.

Haberin Devamı

41 yaşındaki güzel, geçtiğimiz hafta Muğla Göcek'te konakladığı otelin iskelesinde objektiflere yansıdı.

SAAT DİKKAT ÇEKTİ

Sabah 07.00 sularında iskeleye gelen ünlü oyuncu, bir süre manzarayı izledi. Daha sonra locaya geçen Cavadzade, şezlongta uzanarak dinlendi ve kitap okudu. Ünlü ismin bu sırada çekilen fotoğraflarında kolundaki saat dikkat çekti.

11 MİLYON TL!

Göcek tatilinde beyaz bikinisiyle görüntülenen ve fit haliyle gençlere taş çıkartan ismin kolundaki saatin 11 milyon TL olduğu iddia edildi.

11 milyonluk saat iddiası gündem olmuştu Nesrin Cavadzadeden açıklama geldi

"YAZILANLAR DOĞRU DEĞİL"

Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülendi. Cavadzade, Bodrum’da çekilen fotoğraflarındaki 11 milyon TL'lik saat takması iddiaları üzerine “Öyle bir fiyat olur mu? Tabii ki de yazılanlar doğru değil. Öyle bir fiyat olsa kapıma vergi memurları dayanırdı.” diyerek tatlı bir sitemde bulundu.

Haberin Devamı

11 milyonluk saat iddiası gündem olmuştu Nesrin Cavadzadeden açıklama geldi