Bilgi RehberiMASTERCHEF KİM KAZANDI 4 Ağustos? MasterChef'te ana kadroya giren 4. isim kim oldu? MasterChef 2022 yarışmacıları

MASTERCHEF KİM KAZANDI 4 Ağustos? MasterChef'te ana kadroya giren 4. isim kim oldu? MasterChef 2022 yarışmacıları

05.08.2022 - 01:12 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında final heyecanı yaşanıyor. Ana kadro için kıran kırana performans sergileyen 16 isim arasından ilk 3 finalist belli oldu. MasterChef'te 4. yarışmacı için adaylar tezgah başına geçti. Peki, 4 Ağustos MasterChef'te kim kazandı, ana kadroya kim girdi?

MASTERCHEF KİM KAZANDI 4 Ağustos MasterChefte ana kadroya giren 4. isim kim oldu MasterChef 2022 yarışmacıları

TV8'de MasterChef Türkiye heyecanı yaşanıyor. Ana kadroda yer alabilemek için lezzet yarışı hız kesmeden sürüyor. Yarışmada ilk üç geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. İlk gruptan ana kadroya çıkmak için son iki oyun kaldı. İşte, Masterchef'te ana kadroya giren 4. isim...

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Lezzet mücadelesinin yaşandığı MasterChef Türkiye'de 4. finalist için yarışmacı adayları tezgah başına geçti. İlk etapta istenen yemek Çin pilavı oldu. Oyunun ardından 7 isim ikinci oyuna geçmeye hak kazandı. Yemeği en iyi yapan Ege, Çağatay, Şeyma, Melih, Mesut, Tolga, Yaren yaratıcılık turunda yarıştı.

İkinci aşamada MasterChef jürisi adaylardan avakado ile yaratıcı tabaklar çıkarmalarını istedi. Tabakların tadım aşaması ardından Jüri, içlerinden bir tarifin finale oynayacağını belirtti. Bu tabağın ise Melih'e ait olduğu açıklandı.

Muhteşem bir tabak diyerek duyuran Mehmet Şef, 'Çok şaşkınız, böyle bir aşamada böyle bir tabak bizi çok mutlu etti.'' dedi.

''Usta işi... Yanına hiçbir pulu alınmamış bir levrek koyuyorsun. Bir çuval inciri berbat ettin. Onu yapan insan bunu nasıl yapar? O sos için Melih'e bir moral alkışı yapmanızı istiyorum'' sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Değerlendirmenin ardından 4. finalist olarak ana kadroya giren isim Çağatay oldu.

MASTERCHEF 2022 YARIŞMACILARI

Gerçekleştirilen oyunların ardından sezonun ilk üç yarışmacısı belli oldu. Bu isimler: Metin, Gamze ve Onur.