Bilgi RehberiMUHTEMEL 11'LER! 💥 Beşiktaş-Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? BJK Avrupa Ligi maçı TRT 1'de şifresiz!

MUHTEMEL 11'LER! 💥 Beşiktaş-Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? BJK Avrupa Ligi maçı TRT 1'de şifresiz!

03.10.2024 - 14:11 | Son Güncellenme:

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı için geri sayım devam ediyor. UEFA Avrupa Ligine kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, Ajax deplasmanından 4-0'lık skorla mağlup ayrıldı. 2. hafta maçında iç sahada Eintracht Frankfurt'u konuk edecek Beşiktaş, mücadeleye taraftar desteğini arkasına alarak galibiyet parolası ile çıkacak. Maçın başlamasına saatler kala mücadelenin canlı yayın bilgileri merak ediliyor. Peki Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

MUHTEMEL 11LER 💥 Beşiktaş-Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda BJK Avrupa Ligi maçı TRT 1de şifresiz

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında Tüpraş Stadyumu'nda Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt'u konuk edecek Beşiktaş, zorlu maçtan galibiyet ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Musrati'nin yokluğunda Giovanni van Bronckhorst'un orta sahada kurgusunu Gedson-Ndour ikilisinden oluşturması bekleniyor. Son olarak Kayserispor deplasmanında iyi bir grafik çizen Cher Ndour'un mücadeleye ilk 11'de başlaması bekleniyor. Peki Beşiktaş-Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ-EİNTRACHT FRANKFURT UEFA AVRUPA LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt UEFA Avrupa Ligi maçı 3 Ekim Perşembe TSİ ile 22:00'de başlayacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.
Mücadelede İskoç hakem John Beaton düdük çalacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile

Eintracht Frankfurt: Santos, Kristensen, Tuta, Theate, Nkounkou, Knauff, Skhiri, Dahoud, Marmoush, Ekitike, Matanovic

BEŞİKTAŞ UEFA AVRUPA LİGİ MAÇ FİKSTÜRÜ

3 Ekim | Beşiktaş-Eintracht Frankfurt 🏚

24 Ekim | Lyon-Beşiktaş ✈

6 Kasım | Beşiktaş-Malmö 🏚

Haberin Devamı

28 Kasım | Beşiktaş-Maccabi Tel Aviv 🏚

12 Aralık | Bodo Glimt-Beşiktaş ✈

22 Ocak | Beşiktaş-Athletic Bilbao 🏚

30 Ocak | Twente-Beşiktaş ✈

 

Yazarlar