SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kabağı şekerde bekletmeye gerek yok! Baldan bile tatlı yapan 'fırın poşeti' taktiği

Ekim ayı itibarıyla pazar tezgahlarındaki yerini alan bal kabağı, özellikle kış aylarının en sevilen meyvelerindendir. Birçok farklı alternatifle hazırlanan kabak, sofraları adeta şölene çevirir. Çekirdekleri ise kurutularak tüketilebilir. Sağlık açısından faydalı olduğu bilinen bal kabağının kendine has bir hazırlama tekniği bulunur. Peki, şekerde bekletmeye gerek kalmadan da harika tatlılar elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte daha pratik yöntemler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Nasırları yumuşacık yapıyor! Düzenli kullanımda küçültüp yok edecek
  2. Kuruyan ellere evde doğal çözümler! Yatmadan önce sürün, pamuk gibi olacak
  3. Hatice Şendil'in pek bilinmeyen güzellik sırrı! Her gün yapıyor, bir gün bile aksatmıyormuş
  4. Fil gibi hafıza için bu ikili yeter de artar! 5 dakikada hazır, enerjiyi fullüyor
  5. En pahalı bakımları bile unutturdu! Kararan diz ve dirsekleri sütten beyaz yapıyor
  6. Kabağı şekerde bekletmeye gerek yok! Baldan bile tatlı yapan 'fırın poşeti' taktiği
  7. İçi kahverengiye dönen elmalara son! Bu karışıma batırmak yetiyor, tadı hiç bozulmuyor
  8. Griple mücadelede daha iyisi yok! Antioksidan tavan seviyede, posasından lif akıyor
  9. İnci Taneleri oyuncularıyla ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı! Bakın hangi oyuncular evliymiş...
  10. Tavada iyice kavurup yağını çıkarın! Kıvrandıran bel ağrısına kafa tutan yöntem

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.