SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İçi kahverengiye dönen elmalara son! Bu karışıma batırmak yetiyor, tadı hiç bozulmuyor

İçerisinde elmasından armuduna, mandalinasından portakalına çeşit çeşit meyve olan, bir meyve tabağı muhakkak hazırlamışsınızdır. İlk başta her şey sorunsuz gözükür, ancak kısa bir süre sonra dilimlenmiş olan elmaların parlak beyaz iç kısımlarının kahverengiye döndüğünü fark edersiniz. Bu durum aslında elmaların hava ile temas ettiğinde yaşadığı doğal bir süreç olan oksidasyondan kaynaklanır. Bu renk değişikliği zararsız olsa da elma dilimlerinin taze ve iştah açıcı görünmesini isteyenler için can sıkıcı olabilir. Neyse ki, bu kararmayı önlemek için birkaç basit ve etkili yöntem mevcut.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Üç ana tehlikeden biri! Yalnızlık ve rutin yaşam tarzı, yaşlanmayı hızlandırıyor
  2. Yataktan çıkmayan sarı lekeleri ütüyle yok edin! Yepyeni olacak, sonuç kar beyaz
  3. Protez tırnak hizmeti ayağınıza geldi! Evde şipşak oluyor, malzemeler herkeste var
  4. Lahana yaprak yaprak açılacak! Tencerede 2 dakika tutmak yeterliymiş, suyu şifa
  5. Bot temizlemek çile olmaktan çıkıyor! Süeti bile bir çırpıda halleden zahmetsiz yöntem
  6. Ağız kokusu sorun olmaktan çıkıyor! Pamuk pamuk olduysa direkt dilinize sürün
  7. Saatlerin Anlamı 2025 - Çift, Ters, Tek, Ayna, Simetrik Saatler Ne Demek? Saat Anlamı ve Güncel Yorumları
  8. Tatlı isteğini bastıran en güçlü lezzet! 1 parçası bile magnezyum deposuymuş
  9. Ne yeşil ne siyah çay, hepsinden güçlü! Resmen iyileştiriyor, kaynar suya atmayın
  10. Çiğ süte de geçti, şok eden 'kuş gribi' detayı! En az 20 dakika kaynatmak şart

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.