SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İçi kahverengiye dönen elmalara son! Bu karışıma batırmak yetiyor, tadı hiç bozulmuyor

İçerisinde elmasından armuduna, mandalinasından portakalına çeşit çeşit meyve olan, bir meyve tabağı muhakkak hazırlamışsınızdır. İlk başta her şey sorunsuz gözükür, ancak kısa bir süre sonra dilimlenmiş olan elmaların parlak beyaz iç kısımlarının kahverengiye döndüğünü fark edersiniz. Bu durum aslında elmaların hava ile temas ettiğinde yaşadığı doğal bir süreç olan oksidasyondan kaynaklanır. Bu renk değişikliği zararsız olsa da elma dilimlerinin taze ve iştah açıcı görünmesini isteyenler için can sıkıcı olabilir. Neyse ki, bu kararmayı önlemek için birkaç basit ve etkili yöntem mevcut.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Asırlık güzellik sırrı! Beyaz sabunun 6 faydası varmış: Günde en fazla 2 kere kullanılmalı
  2. Karın ağrısı, şişkinlik, yanmaya neden oluyor! Helicobacter pylori reflü ile karıştırılıyor
  3. Üst üste 2 yastık koyup yatanlar yandı! Bildiğimiz gibi değil, adeta sıkıştırıyor
  4. Kilo aldırmayan lahmacun! İçinde un bile yok ama parmak yedirtiyor
  5. Saçta da bahar temizliği şart! Yüzde 90 işe yarıyor, kepek eriyip gidiyor
  6. Poşete koyup ucuna bağlayın, kireç derdi son bulsun! Musluğu parıldatıyor
  7. Altın değerinde 3 yiyeceği tüketti, 34 kilo verdi! 'Aç kalmadan zayıflatıyor'
  8. Yağlı ciltten kurtaran taktik! Su bazlısını seçin, ışıl ışıl görünüyor
  9. Kalbi, bağırsakları ve karaciğeri koruyor! Hem lezzetli hem sağlıklı 4 enginar tarifi
  10. Acı biber demeyin, görünmeyen yüzü başka! Ağza atıldığı an uyarı gidiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.