SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Meyve-sebzenin ömrünü uzatan doğal yöntem: Yıkayın, fırınlayın, buzluğa atın

Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak için meyve ve sebze tüketiminizi artırmak artık her zamankinden daha önemli. Hâl böyle olunca taze bir şekilde alınmış meyve ve sebzelerin uzun süre saklanmasının yolları aranır oldu? Peki, meyve ve sebzelerin tazeliğini korumanın yolu ne?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Teki kaybolan çoraplar kurtarıcıymış! Kurutmaya atan yaşadı, ütülü gibi çıkacak
  2. Geceleri mükemmel sonuç veriyor! Yağlanmayı yok eden kuru şampuan tüyosu
  3. Bu mineral yoksa D vitamini yaramaz! Taktiği yan yana koymak, tahlilde çıkıyor
  4. Sarımsak kabuğu soymaya son! Ezeceği hep yanlış kullandık, direkt atın
  5. Tuzu sona saklayıp lezzeti katlayın! Damak çatlatan piyaz tarifi, sofralar şenlenecek
  6. Soğan suyundan gelen mucize! Dökülmeye birebir, canlandırıcı etki
  7. Sesi kısık telefonun çaresi kürdanda! Tek dokunuşla hoparlör yeniye dönecek
  8. Mutfak çöpündekiler doğal gübre! 2 kaşığı yetiyor, saksıyı tarlaya çeviriyor
  9. Meğer yanlış saklıyormuşuz! Yeri buzdolabı kapağı değil, yumurta en kötüsü
  10. Bu belirtilerde asla zaman kaybetmeyin! Beyinde ‘sorun’ olduğuna işaret edebilir

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.