SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hangi balık nasıl tüketilmeli?

Her mevsim balık tüketenlerdenseniz balığı ne şekilde yediğiniz konusunda dikkatli olmanızda fayda var. Balıkları kızartarak yemeyi tercih etsek de her balık kızartmak için uygun değil. Uzmanlara göre bazı balıklar kızartılarak tüketildiğinde çeşitli sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Peki, hangi balık nasıl tüketilmeli?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. İnatçı salça lekesi bile fark etmiyor! Tek malzemeyle bal dök yala yapıyor
  2. Baş boyun kanserleri ihmale gelmez! ‘40 yaş üstü için risk daha fazla’
  3. Yemeklerinize zencefil ve zerdeçal ekleyin! İşte güçlü bağışıklık için 10 etkili yöntem
  4. Her evde var, 4 malzeme yetiyor! Markettekilere taş çıkartan doğal çamaşır suyu
  5. Kıyafetlerin ömründen ömür yiyor! Meğer soğuk suya temas bile etmemesi gerekmiş
  6. Balığı taze tutmak için zahmete girmeyin! Temizlik şartmış, 6 ay taptaze kalıyor
  7. Ağlamaktan şişen gözlerin kurtarıcısı bezelye! Kızarıklıktan, morluktan eser bırakmıyor
  8. Yorgunluğu bir çırpıda alan 'Epsom' mucizesi! Bakımda yaygın, akneyle mücadele ediyor
  9. Keki, poğaçayı balon gibi yapıyor! Kabartma tozuna rakip, içi yumuşacık oluyor
  10. Yorgun gözleri dinlendiren karışım! 2 yemek kaşığı yetiyor, canlandırıcı etki

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.