SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ağızda dağılıyor, dışı kıtır içi yumuşacık! 30 yıllık ustadan gerçek tulumba tarifi

Türk mutfağının en özel tatlılarından biri olan tulumba tatlısı, çıtır dış yüzeyi ve yumuşacık iç dokusuyla her lokmada damakları şenlendiriyor. 30 yıllık bir tatlı ustasının deneyimlerinden çıkan bu tarif, tulumba tatlısını evde mükemmel bir şekilde yapmanızı sağlayacak.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Köpürt, sil, parlasın! Yapış yapış mutfak dolapları tarih oluyor, en etkili yöntem
  2. Sebzeyi böyle pişiren farkı anlıyor! Ünlü şeflerin sır gibi sakladığı sap tüyosu
  3. Tektaşınız ilk günkü gibi parlasın! Kuyumcuya hiç gerek yok, evde halloluyor
  4. Yazın ferahlamak için kıştan saklayın! Buzluk yetiyor, altın değerinde limonata tarifi
  5. Tansiyonu hep yanlış ölçmüş olabilirsiniz! Sol kol mühim değil, bu hataya dikkat
  6. Günde sadece 5 dakikayla yaşlanma duruyor! Temizleyin, nemlendirin, farkı görün
  7. Ağızda dağılıyor, dışı kıtır içi yumuşacık! 30 yıllık ustadan gerçek tulumba tarifi
  8. Pimapene damlayan boya dert değil! Hasar bırakmayan yöntem, sonuç sıfır iz
  9. Makineden çıkan bulaşıkta su lekesine son! Top yapıp atın, parlatıcıdan etkili
  10. Pet şişeyle sarma sarmak artık çok kolay! Yaprağı ucuna koyun, kendiliğinden oluyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.