Ağızda dağılıyor, dışı kıtır içi yumuşacık! 30 yıllık ustadan gerçek tulumba tarifi
Türk mutfağının en özel tatlılarından biri olan tulumba tatlısı, çıtır dış yüzeyi ve yumuşacık iç dokusuyla her lokmada damakları şenlendiriyor. 30 yıllık bir tatlı ustasının deneyimlerinden çıkan bu tarif, tulumba tatlısını evde mükemmel bir şekilde yapmanızı sağlayacak.
|
1
1 / 8Fotoğraf
Tulumba tatlısı, Osmanlı mutfağından günümüze uzanan köklü bir lezzet olarak Türk tatlı kültüründe önemli bir yere sahiptir. Rengi ve şerbetiyle herkesin beğendiği bir lezzet. Evde yapılan tulumba tatlısı, dışarıda yediklerinizi aratmayacak kadar lezzetli olabilir, yeter ki tarife sadık kalalım. İşte tarifi.