Enfes muhlamaya Trabzon'dan tarif! Ateşi kısıp tel tel koyun, çok pratik
Karadeniz yöresinin en ünlü lezzetlerinden biri olan mıhlamayı yapmak aslında sandığınız kadar zor değil. Eğer kahvaltıda poğaça, börek gibi lezzetlerin yerine farklılık arayanlardansanız mıhlama tam da size göre olabilir. İşte akışkan kıvamı ve dillerden düşmeyen lezzetiyle kahvaltınızın şahı olacak mıhlamanın en kolay ve pratik tarifi!
|
1
1 / 6Fotoğraf
Kahvaltıda farklılık arayanlar için haberimizdeki mıhlama tarifi sofranın yıldızı olabilir. Tereyağının, mısır ununun ve Trabzon’un kolot peynirinin bu eşsiz birleşimiyle her kahvaltıda buluşmak isteyeceksiniz. Peki, mıhlama nasıl yapılır?