SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Demir, magnezyum, lif kaynağı! Sağlıklı kan dolaşımına destek oluyor

Akdeniz ve Orta Doğu mutfağına özgü, yeşil yapraklı ve genellikle kırmızı saplı bir sebze olan pazı; A, C ve K vitaminlerinin yanı sıra demir, magnezyum ve lif gibi birçok vitamin ve minerali içeriyor. Yapraklarının salatalarda, çorbada veya sote edilmiş olarak tüketilebildiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, ayrıca farklı yemeklerde, böreklerde veya garnitür olarak da kullanılabilen pazının kan sağlığına da iyi geldiğine dikkat çekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Çift şampuanlamanın saç üzerindeki gerçek etkisi! Herkes için ideal değil
  2. Yatmadan en az 2-3 saat önce yapılmalı! Daha derin ve onarıcı bir uyku sağlıyor
  3. Saç fırçası mikrop saçıyor! Tek bir hamleyle tertemiz yapmak mümkün
  4. Kışın yaşanan halsizliğe dikkat! Depresyon belirtisi olabilir
  5. Nar seçerken tek noktaya bakmak yeterli! Ağır ve yamuk olanı kıpkırmızı çıkıyor
  6. Hiç yağ çekmiyor! Çıtırlığın bir sırrı varmış: Az yağda, kağıt havlu yardımıyla
  7. Bir yiyen bir daha diyecek! Tel tel ayrılıyor, ağızda dağılan tahinli cevizli çörek tarifi
  8. Tasarrufun şifresi yumurta kabuklarında saklı! 1 paket deterjana bedel taktik
  9. Ağrıyan, sızlayan, çatlayan ayaklara son! Meğer 'muz macunu' ilaç gibiymiş
  10. Koyu lekeler için patates suyu deva oluyor! Rendeleyip sıkın, sonuç harika

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.