SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Demir, magnezyum, lif kaynağı! Sağlıklı kan dolaşımına destek oluyor

Akdeniz ve Orta Doğu mutfağına özgü, yeşil yapraklı ve genellikle kırmızı saplı bir sebze olan pazı; A, C ve K vitaminlerinin yanı sıra demir, magnezyum ve lif gibi birçok vitamin ve minerali içeriyor. Yapraklarının salatalarda, çorbada veya sote edilmiş olarak tüketilebildiğini söyleyen Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, ayrıca farklı yemeklerde, böreklerde veya garnitür olarak da kullanılabilen pazının kan sağlığına da iyi geldiğine dikkat çekiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
  2. Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için yapılacak 5 şey var
  3. Yemekten sonra yürüyüş şart! Her gün yapınca vazgeçemeyeceksiniz
  4. Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
  5. Oje uğruna mahvolan tırnakların kurtarıcısı! Sadece damlatın, tüm hasarı onarıyor
  6. Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
  7. 'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
  8. Çağla Şıkel'in hayret ettiren güzellik sırrı! 'Kelle paçadan hiç vazgeçemiyorum'
  9. Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
  10. Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.